Κισσαμίτικοι & Σελινιώτικοι Μουσικοί Δρόμοι, στο Πέτρινο Θέατρο στα Νοπήγεια – 7/9

mousikoi dromoi 2015

Μια σπάνια συνάντηση Κισσαμιτών & Σελινιωτών Καλλιτεχνών της Κρητικής Μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, όσοι θα βρεθούν την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στο Πέτρινο Θέατρο Νωπηγείων ….

Μια Ολόκληρη γενιά Μουσικών θα συναντηθούν και φέτος, για να παρουσιάσουν την εξαιρετική μουσική-μουσικοχορευτική παράσταση ‘’ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΟΙ & ΣΕΛΙΝΙΩΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ‘’, που διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη Χρονιά.
Μουσική, τραγούδι, χορός και ανάμεσα τους, δεξιοτέχνες του Βιολιού, θα παρουσιάσουν και θα τιμήσουν και φέτος με τον Καλύτερο τρόπο την Πλούσια μουσική της Κισσάμου καθώς και του Σελίνου.

Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου σε συνεργασία με τον Εθελοντικό Σύνδεσμο «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος», την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου και τη Νεολαία Κισάμου θα πραγματοποιήσει την Βραδιά Αλληλεγγύης «Κισσαμίτικοι & Σελινιώτικοι Μουσικοί Δρόμοι», στο Ευρωμεσογειακό Κέντρο Νεότητας (Πέτρινο Θέατρο), στα Νωπήγεια, την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 20:30.

Η βραδιά, που αποτελεί συνέχεια της παλαιότερης εκδήλωσης «Κισσαμίτικοι Μουσικοί Δρόμοι» και ξεκίνησε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φαλλελιανών «Η Δημιουργία», έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων για τα συσσίτια που γίνονται από την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου, αλλά και τις δράσεις του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου.