2ος Διαγωνισμός Κρασιού Χωρικής Οινοποίησης στην Επισκοπή Ηρακλείου – 8/11

krasi_1Και φέτος ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Επισκοπής και ο Σύλλογος Γυναικών “ΕΡΓΑΝΗ” διοργανώνουν τον 2ο Διαγωνισμό Κρασιού Χωρικής Οινοποίησης.

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 στις 11:00 π.μ. θα γίνει ο διαγωνισμός στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Επισκοπής «ΜΟΥΣΕΙΟ» στην Επισκοπή Χερσονήσσου. Την αξιολόγηση των κρασιών θα κάνει επιτροπή κριτών, που θα αποτελείτε από έμπειρους οινολόγους και γευσιγνώστες, και θα είναι ανοιχτή στο κοινό. Βάση αυτής θα απονεμηθούν βραβεία στα τρία κρασιά που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία.

​Μετά την απονομή θα ακόλουθη συζήτηση με θέμα την χωρική οινοποίηση και θα απαντηθούν σχετικές ερωτήσεις και απορίες. Και ένα κέρασμα –Μπουφές από τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών “ΕΡΓΑΝΗ”.

Κανονισμοί Διαγωνισμού
Μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι οινοποιούν τα σταφύλια τους με παραδοσιακό τρόπο στην περιοχή της Επισκοπής και των γειτονικών οικισμών. Δεκτά γινονταί Λευκά, Ροζέ και Ερυθρά κρασιά σε φιάλες του 1,5 λίτρου.

Τα κρασιά να προσκομίζονται από την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου έως Σάββατο 7 Νοεμβρίου στο κατάστημα υγρών καυσίμων Σπανάκης από 7:00 π.μ. έως 7:00 μ.μ. (υπεύθυνος Σπανάκης Γεώργιος τηλ. 2810-771238).

ekriti