Ιταλικός τουριστικός κολοσσός στην Κρήτη ανοίγει “κλαμπ υψηλού τουρισμού”- Με ποια ξενοδοχεία ξεκινά

nicolaus-club-aquila-rithymna-beach-620x330Ένας από τους μεγαλύτερους τουρ οπερέιτορς της Ευρώπης, ο ιταλικός Nicolaus, έρχεται στην Κρήτη από τη φετινή τουριστική περίοδο και δημιουργεί 3 κλαμπ υψηλού τουρισμού, στη Χερσόνησο, το Ρέθυμνο και τη Γεωργιούπολη.

Μέσα από την ηλεκτρονική του σελίδα ανακοίνωσε τη δημιουργία των Nicolaus Club Aldemar Knossos Royal, στη Χερσόνησο,Nicolaus Club Aquila Rithymna Beach, στο Ρέθυμνο, και Nicolaus Club Maremonte Beach Hotel, στη Γεωργιούπολη.

Nicolaus- Κρήτη

Τα κλαμπ θα λειτουργήσουν μέσα στα ξενοδοχεία, σε τμήματα που τους έχουν παραχωρηθεί, και θα είναι συνεργαζόμενα με τις υπόλοιπες υποδομές των μονάδων.

Οι Ιταλοί ήδη έχουν λειτουργήσει αντίστοιχες δραστηριότητες στο Aldemar Paradise της Ρόδου, ενώ αποφάσισαν να επεκταθούν στην Κρήτη καθώς θεωρούν έχει όλες τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθούν τα επιχειρηματικά τους σχέδια. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Luca Epifani, στην ιταλική τουριστική ιστοσελίδα weBitmag, “η Κρήτη είναι το καμάρι της ελληνικής παράδοσης της φιλοξενίας, με έναν μεγάλο αριθμό όμορφων ξενοδοχείων, προσφέρει μια μοναδική ποικιλία από αξιοθέατα, αλλά και σημαντικά στοιχεία της  αρχαιολογικής και πολιτιστικής κληρονομιάς”, ενώ θεωρήθηκε σημαντικό πλεονέκτημα το γεγονός ότι υπάρχουν δυο μεγάλα αεροδρόμια.

Εκτός από την Κρήτη και τη Ρόδο το Nicolaus έχει 20 ανάλογα κλαμπ στην Ιταλία, ενώ δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς, όπως οι αερομεταφορές.

Το Nicolaus Club Aldemar Knossos Royal στη Χερσόνησο

Το Nicolaus Club Aquila Rithymna Beach, που θα λειτουργεί στη μονάδα των αδελφών Δασκαλαντωνάκη, στο Ρέθυμνο

Το Nicolaus Club Maremonte Beach Hotel στα Χανιά

Candianews