Εκθεση φωτογραφίας Παύλου Παυλίδη

pavlidisΗ Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων συναντά τον Φωτογράφο Παύλο Παυλίδη την Τρίτη 12 Απριλίου και ώρα 8 μ.μ. στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι, αμφιθέατρο 1ου ορόφου), ο οποίος θα παρουσιάσει μέρος της δουλειάς του.


Η παρουσίαση γίνεται στο πλαίσιο της έκθεσης φωτογραφίας “Ο φωτογραφικός χρόνος της Νοσταλγίας – η μνήμη ως αφετηρία Α-λήθειας”, που πραγματοποιείται από 4 – 13 Απριλίου στην Πύλη Sabbionara – Κουμ Καπί.
Ο Παύλος Παυλίδης είναι γραφίστας και φωτογράφος. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Σπούδασε στο Τμήμα Γραφιστικής στη Σχολή Γραφικών και Διακοσμητικών Τεχνών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και από το 1984 διατηρεί μικρό δημιουργικό γραφείο. Σήμερα παράλληλα με τη γραφιστική του δραστηριότητα εργάζεται σαν επαγγελματίας φωτογράφος, ενώ διδάσκει φωτογραφία και ψηφιακή επεξεργασία. Μέλος του Φωτογραφικού Κύκλου και της Εικαστικής Ομάδας Κέντρο Απόκεντρο. Εχει συμμετάσχει σε εκθέσεις και εικαστικές δράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συνδιοργάνωση: Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων, Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ.
Είσοδος ελεύθερη