Ξαφνικό! Παραιτήθηκαν οι αντιδήμαρχοι του δήμου Χανίων

dimotiko-simvoulio-xanionΤις παραιτήσεις όλων των αντιδημάρχων και των προέδρων των δημοτικών επιχειρήσεων ζήτησε ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας σε μια αιφνιαδιαστική κίνηση καθώς δεν υπήρχε μέχρι στιγμής κάτι που να προϊδεάζει για αυτή του την απόφαση.

Ο δήμαρχος Χανίων, ζήτησε συγκεκριμένα τις παραιτήσεις και των εννεά αντιδημάρχων, προκειμένου να προχωρήσει σε ανασχηματισμό και εκ νέου μοίρασμα των θέσεων στους δημοτικούς του συμβούλους.

Πάντως, από τη δήλωση του κ. Βάμβουκα που χαρακτηρίζει την κίνηση αυτή, επιβεβλημένη προϋπόθεση για τη βέλτιστη συνέχιση του έργου, μπορεί εύκολα να συμπεράνει κανείς ότι ενδεχομένως υπήρξε δυσαρέσκεια για την πορεία και εξέλιξη του έργου που έχουν αναλάβει τα στελέχη που ο ίδιος είχε επιλέξει για τις επιτελικές του θέσεις.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα ζήτησα και έλαβα τις παραιτήσεις όλων των Αντιδημάρχων. Αξιολογώντας την έως τώρα θητεία της δημοτικής αρχής, έκρινα την κίνηση αυτή επιβεβλημένη και ουσιώδη προϋπόθεση για τη βέλτιστη συνέχιση του δημοτικού έργου. Το ίδιο σκοπεύω να πράξω αύριο και σε ό,τι αφορά τους Προέδρους και Αντιπροέδρους των δημοτικών Οργανισμών και λοιπών Νομικών Προσώπων του Δήμου Χανίων.

Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινώσω τη σύνθεση της νέας δημοτικής ηγεσίας καθώς και τις προτάσεις μου για τη στελέχωση των δημοτικών Οργανισμών και Νομικών Προσώπων. Επιθυμώ να ευχαριστήσω δημόσια, όπως έπραξα και ενώπιον της Εκτελεστικής Επιτροπής, όλους τους Αντιδημάρχους για την έως τώρα συνεργασία μας και την προσφορά τους στο έργο της Δημοτικής Αρχής».

Με την ανασύνθεση της δημοτικής αρχής και την αλλαγή προσώπων στις θέσεις των αντιδημάρχων, ο δήμαρχος επιδιώκει να ξαναμοιράσει την πίτα ίσως σε ένα σχήμα που θα προσπαθήσει να αποδειχτεί πιο αποδοτικό και αποτελεσματικό για τον δήμο Χανίων.

 

flashnews