Έρχεται η πρώτη “ιδιωτική ΔΕΗ” στην Κρήτη!- Η επιστολή που λαμβάνουν επιχειρηματίες του νησιού

energeiaΗ πρώτη ιδιωτική εταιρεία ενέργειας που θα μπει στο ενεργειακό σύστημα της Κρήτης θα είναι ο “Όμιλος Ήρων”, ο οποίος δραστηριοποιείται στη χώρα από το 2000.

Η εταιρεία είναι έτοιμη να ξεκινήσει σύντομα τη δραστηριοποίησή της στο νησί, καθώς εδώ και χρόνια η αγορά ενέργειας είναι πλέον ελεύθερη.

Σύμφωνα με επιστολή που απευθύνει σε μεγάλες επιχειρήσεις και άλλους υποψήφιους πελάτες ο εκπρόσωπος της εταιρείας GIGAWATT, θυγατρική της “Ήρων”, Ηρακλειώτης επιχειρηματίας. Μανώλης Γαβριλάκης, πολύ σύντομα θα μπορούν οι πρώτοι πελάτες στην Κρήτη να προμηθεύονται ρεύμα από τον ιδιωτικό όμιλο.

Διαβάστε την επιστολή που έχουν λάβει τις τελευταίες ημέρες πολλές επιχειρήσεις της Κρήτης:
“Με την ουσιαστική απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας στη χώρα μας, που πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και στην Κρήτη, παρουσιάζονται αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας με σημαντικά οικονομικά οφέλη για την επιχείρησή σας.
Με την παρούσα επιστολή, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Όμιλος ΗΡΩΝ, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και πλέον αξιόπιστες επιλογές στην ελληνική αγορά ενέργειας, κατέχοντας σταθερά το μεγαλύτερο μερίδιο μεταξύ των ιδιωτών προμηθευτών κατά την τελευταία διετία.
Ο όμιλος ΗΡΩΝ δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 2000. Εκτός από βασικός εναλλακτικός προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας, είναι ένας από τους ελάχιστους και μεγαλύτερους καθετοποιημένους παραγωγούς ρεύματος της ελληνικής αγοράς. Ο ΗΡΩΝ διαθέτει ισχυρή μετοχική σύνθεση, με ενεργειακούς κολοσσούς παγκόσμιας εμβέλειας, οι οποίοι αποτελούν το θεμέλιο της μακρόχρονης και δυναμικής παρουσίας στην εγχώρια αγορά, καθώς και την εγγύηση της αταλάντευτης δέσμευσης για ισχυρά ανταγωνιστικά οφέλη προς τους τελικούς καταναλωτές (βλέπε επισυναπτόμενα έντυπα).
Καθημερινά όλο και περισσότερες επιχειρήσεις , από το λιανικό εμπόριο μέχρι τη βαριά βιομηχανία της χώρας, εμπιστεύονται τις ενεργειακές τους ανάγκες στον Ήρωνα. Οι συνεργάτες μας μιλούν για εμάς: Creta Farms, Cocomat, Μινέρβα, IKEA, Leroy Merlin, Κωτσόβολος, Τιτάν, Χάλυψ …. Αυτό είναι ένα μικρό μόνο μέρος των επιχειρήσεων που κάθε μέρα εμπιστεύονται τον Ήρωνα, για την ομαλή και οικονομική λειτουργία τους.
Σας προσφέρουμε πακέτα υπηρεσιών που είναι φτιαγμένα με βάση τις καθημερινές σας ανάγκες σε ρεύμα. Χωρίς πάγιο. Χωρίς κόστος ενεργοποίησης. Απλά και καθαρά, με σημαντικό όφελος για την επιχείρηση σας.
Για να μπορέσουμε να αναλύσουμε τα ενεργειακά σας χαρακτηριστικά, χρειάζεται να λάβουμε από εσάς – με email στο ή φαξ στο –τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς των amg@ath.forthnet.gr 2811.103.495 τελευταίων 12 μηνών για εγκαταστάσεις Μέσης Τάσης (τιμολόγια ΒΓ, ΒΧ, ΒΥ) ή τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό για εγκαταστάσεις Χαμηλής Τάσης (Γ21, Γ22, Γ23 ή Γ1).
Η διαδικασία αλλαγής Προμηθευτή είναι πολύ απλή και δεν επηρεάζει το μετρητή, τη σύνδεση ή τον τρόπο μέτρησης της κατανάλωσης (όλα τα στοιχεία του δικτύου διαχειρίζονται αποκλειστικά από τον ΔΕΔΔΗΕ – Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας και όχι από τον Προμηθευτή ρεύματος).
Αφήστε τον Ήρωνα, σήμερα κιόλας, να φροντίσει για την οικονομία και την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης σας. Μπείτε στη νέα εποχή της ενέργειας στην Ελλάδα. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε το ενεργειακό σας προφίλ και να σας δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το όφελος που μπορεί να προκύψει για την εταιρεία σας, χωρίς καμμιά υποχρέωση ή επιβάρυνση από μέρους σας”.

candianews.gr