Στις 22 Ιουνίου η συναυλία ενίσχυσης των πυρόπληκτων της Ιεράπετρας με μεγάλους κρητικούς καλλιτέχνες

synavlia piropliktoiΜε πρώτιστο στόχο την στήριξη των πληγέντων από την καταστροφική πυρκαγιά της 21ης Απριλίου 2016 η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας οργανώνει συναυλία ενίσχυσης την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 στο Μισεδάκειο Στάδιο με τη συμμετοχή μεγάλων κρητικών καλλιτεχνών.

Υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία του γνωστού μαντιναδολόγου, κ. Γιώργου Τσικαλουδάκη, καταξιωμένοι καλλιτέχνες από τον χώρο της κρητικής μουσικής συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην μεγάλη γιορτή αλληλεγγύης για την ενίσχυση των πληγέντων συμπολιτών μας.

Ο κρητικοί καλλιτέχνες: Μιχάλης Αλεφαντινός, Βαγγέλης Βαρδάκης –Μανώλης Λιαπάκης, Νίκος Ζωιδάκης, Μανώλης Κακλής – Κωστής Κακουδάκης, Στέφανος Μεσσαριτάκης, Γιώργος Παπαδάκης, Βαγγέλης Πυθαρούλης και Γιώργος Ρινακάκης θα λάβουν μέρος στην συναυλία ενίσχυσης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 στις 21:00 στο Μισεδάκειο Στάδιο, δείχνοντας έμπρακτα τον ενδιαφέρον και την υποστήριξή τους.

Για την ενίσχυση των πληγέντων θα υπάρχει προαιρετική οικονομική προσφορά αντί εισόδου, ενώ το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα μοιραστεί άμεσα σε πληγείσες οικογένειες.

Σας περιμένουμε όλους, να γιγαντώσουμε την αγάπη και τη στήριξη μας και να προσφέρουμε όση οικονομική ενίσχυση μπορούμε, στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη, δήλωσε με αφορμή την εν λόγω δράση η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη.