spin the wheelΤην Δευτέρα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στον χώρο του Bras de Freres, την Φιλανθρωπική οργάνωση – Spin the wheel-.

Spin the wheel:
Τον Ιούλιο ’17 ποδηλατούμε 800 χλμ από το Μαλάουι ως την Τανζανία με στόχο να ενισχύσουμε στο δρόμο μας 4500 παιδιά σε 15 σχολεία με γραφική ύλη, τετράδια και αθλητικό εξοπλισμό και να προσφέρουμε laptops σε 2 ιδρύματα για ευπαθείς ομάδες.
Γιατί Αφρική; 1 στους 3 ενήλικες είναι πλήρως αναλφάβητος, το κάθε βιβλίο αντιστοιχεί σε 5 παιδιά, ενώ οι μαθητές περιμένουν την σειρά τους για να πάρουν το μολύβι, να κρατήσουν σημειώσεις και να κάνουν τις ασκήσεις τους.
Γιατί ποδήλατο; Η χρήση του είναι συμβολική. Ποδήλατο σημαίνει κινητοποίηση, υγεία, αθλητισμός, προστασία του περιβάλλοντος… Στην Αφρική όμως είναι και το κλειδί για την εκπαίδευση, την εργασία ή το νερό, την μεταφορά αγαθών ή ένα ασθενοφόρο.
Γιατί να συνεισφέρεις;
– Γιατί 1€=1 καφές ή 1€= η γραφική ύλη ενός παιδιού για όλη την χρονιά!
-Γιατί είμαστε προπάντων Πολίτες του Κόσμου! Και κάθε μας πράξη έχει αντίκτυπο στην άλλη άκρη του Πλανήτη.. Το ίδιο και η μη πράξη!
-Γιατί οι σούπερ ήρωες δεν υπάρχουν μόνο στα κόμικς. Είσαι εσύ, εγώ, ο καθένας! Οι Δράσεις μας, μικρές ή μεγάλες, ναι ! αλλάζουν ζωές! Όχι μόνο των άλλων, αλλά και τις δικές μας!

Θα υπάρχει κυτείο ενίσχυσης στον χώρο του Bar για να συνεισφέρουμε όπως μπορούμε στο SPIN THE WHEEL!

-Θα είναι μαζί μας οι Passepartout και οι Αngostura για να μας διασκεδάσουν με το δικό τους ξεχωριστό live τρόπο.

Είσοδος Ελεύθερη