kalokairi-2017-rethymnoΑνακοινώθηκε από το Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Ρεθύμνου το πρόγραμμα των Πολιτιστικών εκδηλώσεων για το Καλοκαίρι του 2017.

Σε σχετικό χαιρετισμό της η πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Η.Ρ. κα Πέπη Μπιρλιράκη αναφέρει «Ο Δήμος Ρεθύμνης σας καλωσορίζει και εύχεται να συμπληρώσει με πνευματική και ψυχική ευφορία το καλοκαίρι σας».

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ: Πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων. Ώρες λειτουργίας 09:00-14:00. Μια ώρα πριν από κάθε εκδήλωση. Τηλ.: 28310 28101

Παρακαλούμε να προσέρχεστε στο χώρο των εκδηλώσεων τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης.

Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα και η μετακίνηση καθισμάτων στους χώρους των εκδηλώσεων.

Στο χώρο του φρούριου υπάρχει αναψυκτήριο. Παρακαλούμε μην καταναλώνετε τρόφιμα ή
αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Μετά την έναρξη της παράστασης στο θέατρο Ερωφίλη δεν ισχύουν οι αριθμημένες θέσεις.

Για την έκδοση φοιτητικών εισιτηρίων, καθώς και για την είσοδο με αυτά στις παραστάσεις,
παρακαλούμε να επιδεικνύετε τη φοιτητική σας ταυτότητα. Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης λόγω κακών καιρικών συνθηκών, ανωτέρας βίας κ.τ.λ. οι κάτοχοι θα ενημερωθούν από τον τύπο για την επιστροφή αντιτίμου του εισιτηρίου τους ή την τυχόν πραγματοποίηση της εκδήλωσης σε άλλο χώρο.

Απαγορεύεται αυστηρά η στάθμευση στο φρούριο Φορτέτζα, από την οδό Κεφαλογιάννηδων και από την Μελισσηνού ως την είσοδο του κάστρου. Για τη διευκόλυνση ατόμων με κινητικά προβλήματα παρακαλούμε να ειδοποιείτε το Γραφείο Πολιτισμού ή τα άτομα της προπώλησης για την έκδοση ειδικής άδειας http://www.prosvasimes-poleis.eu/el.