Το ΔΗΠΕΘΕΚ με κωμωδία το καλοκαίρι του 2017, σε όλη την Κρήτη

dipethekΤο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης για το καλοκαίρι του 2017 θα παρουσιάσει τη σπαρταριστή κωμωδία του Ζωρζ Φεϋντώ «Γουρούνι στο σακί».

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 17 Ιουλίου στον Εμπρόσνερο στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης». Θα ακολουθήσουν παραστάσεις σε ολόκληρη την Κρήτης σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Χανιά 18 & 19 Ιουλίου, Κάντανος 20 Ιουλίου, Κίσαμος 21 Ιουλίου, Παλαιόχωρα 23 Ιουλίου, Πλατανιάς 24 Ιουλίου, Άγιος Νικόλαος 25 Ιουλίου, Σητεία 26 Ιουλίου, Ρέθυμνο 27 Ιουλίου, Ηράκλειο 28 & 29 Ιουλίου, Αρχάνες 1 Αυγούστου.

Η παράσταση

Πρόκειται για ένα θεατρικό έργο που παρουσιάζει ενδιαφέροντες χαρακτήρες, οι οποίοι χωρίς να το καταλάβουν παγιδεύονται σε παράλογες καταστάσεις. Ο Πακαρέλ είναι ένας ευκατάστατος νεόπλουτος αστός που φιλοδοξεί να παρουσιάσει στην Όπερα των Παρισίων ένα έργο που συνέθεσε η αγαπημένη του κόρη. Αναζητώντας τον τενόρο που θα πρωταγωνιστήσει παρασύρεται από μια σειρά αναπάντεχων συμπτώσεων. Σιγά-σιγά όλα τα πρόσωπα του έργου αντιλαμβάνονται τις εξελίξεις με το δικό τους τρόπο, σε σημείο που οι σχέσεις τους να οδηγούνται σε απίθανες και ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Πρόκειται για μια κωμωδία που συνδυάζει με αριστοτεχνικό τρόπο τη λογική και το παράλογο, οδηγώντας καθημερινούς ανθρώπους στα άκρα.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Δημήτρης Πιατάς, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Μαρία Γεωργιάδου, Δήμητρα Σιγάλα, Γιάννης Δρακόπουλος, Βασίλης Πουλάκος