XANIA νύχτα & μέρα blog

το blog του Χανιωτικου portal

ΤΡΙΤΗ 10 ΙΟΥΛΗ

ΧΑΝΙΑ

Ο Νίκος και ο Αντώνης Ξυλούρης στα ΧΑΛΚΙΝΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ο Γλαύκος Σμαριανάκης στου ΒΑΡΔΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΛΗ

ΧΑΝΙΑ

Γιορτή πιλαφιού στα ΡΟΔΩΠΟΥ, με τον Ανδρέα Μανωλαράκη

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΟΥΛΗ

ΧΑΝΙΑ

Ο Αστέρης Παπασταματάκης στο Jazz Festival στο ΒΛΑΤΟΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ρεμπέτικα στου ΒΑΡΔΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΛΗ

ΧΑΝΙΑ

Ο Γιώργος Λιβάνης στο DOME

Συναυλία του σχήματος Vamos Ensamble, στην ΠΛΑΤΕΙΑ, στο ΒΑΜΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΗ

ΧΑΝΙΑ

Η 5η Ετήσια εκδήλωση της Σχολής Χορου «Ζάλος» στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ. Στην εκδήλωση θα χορέψουν όλοι οι μικροί και μεγάλοι χορευτές της Σχολής συνοδευόμενοι από τα συγκροτήματα των: Νίκο, Ζήνο, Στέλιο Περουλάκη, Μιχάλη Λουφαρδάκη, Κυριάκου Σταυριανουδάκη, Λευτέρη Κουμή και Νίκου Ποντικάκη (19.30)

Ο Ηλίας και ο Δημήτρης Βλαμάκης στα ΧΑΛΚΙΝΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η Ιωάννα Ρήγα, ο Γλαύκος Σμαριανάκης, η Σεμέλη Παπαβασιλείου και ο Αλέξανδρος Κεντρής, σε μια βραδιά με σαντούρι, βιολί,κιθάρα,μπουζούκι, ερμηνείες, επιλογές, στιγμές και άλλα πολλά, στο ΠΛΟΥΜΙ, στις Αρχάνες (19.30)

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΙΟΥΛΗ

ΧΑΝΙΑ

Ο Γιώργος Βογιατζής και ο Γιώργος Πούλακας, στο ARIA del MAR

Ο Θύμιος Τσιμπούρης και ο Λευτέηρς Κουκουράκης, στο ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, στα Φαλάσαρνα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Το συγκρότημα του Κώστα Κακουδάκη και του Μιχάλη Πετσάκη στο Πανηγύρι της Αγίας Κυριακής, στην ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΣΑ, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΟΥΛΗ

ΧΑΝΙΑ

Η Πολύμνια Κοτσώνη και η Ειρήνη Κόλλια, ελληνικό ρεπερτόριο, διασκευές swing και άλλα αγαπημένα τραγούδια), στο BOULEVARD

Ο Νίκος και ο Αντώνης Ξυλούρης στα ΧΑΛΚΙΝΑ

Μουσική παράσταση στις ΝΕΡΑΪΔΕΣ, στα Κοντόπουλα, Κεραμειών, με τους Αχιλλέα Περσίδη, Δημήτρη Κολιακουδάκη και το σχήμα Accordia

ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΟΥΛΗ

ΧΑΝΙΑ

Το ντουέτο του Νικόλα Αναδολή στο πιάνο και του Αλέξανδρου Κτιστάκη στα τύμπανα, παρουσιάζει «original» συνθέσεις – αυτοσχεδιασμούς καθώς και παραλλαγές από γνωστά κλασσικά και τζαζ θέματα, στο FAGOTTO

Ο Γιάννης Μαγγελάκης και ο Γιάννης Χαρτζουλάκης, στο ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΜΕΖΕ, στα Τσικαλαριά

Μουσικοχορευτική βραδιά στο προαύλιο του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ στο Νιό Χωριό, Αποκορώνου με τους νέους μουσικούς και χορευτές της περιοχής. Θα τιμηθεί ο Γιώργος Βιτώρος

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Κώστας Μακεδόνας στην 7η Γιορτή Κρητικής Διατροφής, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης πραγματοποιεί την γιορτή της Σχολής Χορού Ανωγείων στο ΘΕΑΤΡΟ «ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ», στα Ανώγεια. Παίζουν Γιώργης Φασουλάς, Κώστας Καλλέργης (20.30)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Οι Paul Goodman: σάζι, λύρα, Μανωλία Κοκολογιάννη: λύρα, Άλεξης Νόνης, στο Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου Τέχνη Καθ’Οδών, στο ΑΙΘΡΙΟ ΑΓ.ΜΑΡΚΟΥ (21.30)

Η Μαρία Φασουλάκη, Καπιζιώνης, Παπανικολάου και Κρητικός, στου ΒΑΡΔΗ, στην Αλικαρνασό

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΟΥΛΗ

ΧΑΝΙΑ

Ο Παναγιώτης Καρνέζης και ο Κώστας Αρτεμάκης στο ΓΑΛΑΤΙΑΝΟ ΠΕΡΑΣΜΑ

Ο Ανδρέας Μανωλαράκης στο NIKKI Seaside Bar

Γιορτή του «Γαλανόλευκου Φάρου» την ημέρα που γίναμε Πρωταθλητές Ευρώπης, στο PORTOKALI Hall, τιμάμε τους πρωταθλητές Ευρώπης Γιώργο Καραγκούνη και Βασίλη Τσιάρτα. Συμμετέχει ο Κώστας Φιωτάκης με το συγκρότημα του

Jazz in July, με συναυλία των Groove Elation, στο ΒΑΜΟ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αφιέρωμα στη Ρούμελη στο ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ Μ.ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ. Επιμέλεια Δ.Μάρκος, Ανδρ.Γιακουμάκης

ΤΡΙΤΗ 3 ΙΟΥΛΗ

ΧΑΝΙΑ

Ο Νίκος και ο Αντώνης Ξυλούρης στα ΧΑΛΚΙΝΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρητική παραδοσιακή Καντάδα στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Η εκκίνηση της θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της πόλης -ΛΟΤΖΙΑ- και θα ολοκληρωθεί στη πλατεία της Αγίας Αικατερίνης δίπλα στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά, όπου και θα χορέψουν μέλη της Παγκρήτιας Ένωσης Χοροδιδασκάλων. Μουσικά θα συνοδεύσουν το συγκρότημα των Μαθιανάκη Κώστα και Κουτεντάκη Μιχάλη (18.30)

Το ελληνογερμανικό δίδυμο των Alcalica έρχεται να συνδυάσει την ηλεκτρονική μουσική με παραδοσιακά όργανα, ενώνοντας πολιτισμούς και εποχές, στη ΣΤΟΑ ΑΓ.ΜΗΝΑ (21.00)

Οι Paul Goodman: σάζι, λύρα, Μανωλία Κοκολογιάννη: λύρα, Άλεξης Νόνης, στο Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου Τέχνη Καθ’Οδών, στο ΠΑΡΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ (21.30)

Διπλοπενιές απ’τις δυο πλευρές του Αιγαίου. Συναυλία με τον Δημήτρη Ζαχαριουδάκη (κιθάρα), τον Χρήστο Λιάτη (μπουζούκι), τον Ηλία Κλαΐνο (μπουζούκι) και τη Melza Burcu Ince (φωνή), στις εκδηλώσεις «Τέχνη καθ’οδον», στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, με διοργανωτή τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αγίας Τριάδας (21.30)

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΙΟΥΛΗ

ΧΑΝΙΑ

Η ορχήστρα «Ερωδία» στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΗΠΟΣ

Ο Νίκος και ο Αντώνης Ξυλούρης στα ΧΑΛΚΙΝΑ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η «Γιορτή της γης» στο ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ κλείνει με ένα μεγάλο κρητικό γλέντι. Τη βραδιά θα πλαισιώνουν ο Βασίλης Σταυρακάκης, ο Γιώργης Μανωλάκης, ο Ιάκωβος Πατεράκης και ο Χάρης Παρασκάκης. Επίσημος προσκεκλημένος ο Ψαραντώνης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΛΗ

ΧΑΝΙΑ

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαμπάνης Live στο CABANA MARE

    Web Hosting Best Web