Η Μαρινέλλα – Το Μιούζικαλ…

Εδώ που τα λέμε, δεν μιλάμε για μια απλή αλλαγή στον χάρτη της διασκέδασης, αλλά για κάτι συνταρακτικό, αφού έρχεται στο Παλλάς αυτή την Πέμπτη η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της μεγάλης κυρίας του τραγουδιού: της Μαρινέλλας! Οι Ρέππας – Παπαθανασίου υπογράφουν σκηνοθετικά το μουσικό έργο «Μαρινέλλα – Το Μιούζικαλ», που διατρέχει τις δεκαετίες από το ‘50 μέχρι σήμερα και αφηγείται την ιστορία τριών γυναικών. Οι δύο πρώτες είναι πρόσωπα φανταστικά και η τρίτη πραγματικό.

Η πρώτη είναι η Ειρήνη (Ευαγγελία Μουμούρη), μια γυναίκα από την επαρχία, η δεύτερη η Μαρία (Τζένη Μπότση), μια Αθηναία, και η τρίτη είναι ένα κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη που πήρε το όνομα Μαρινέλλα και έμελλε να γίνει μύθος. Τον ρόλο της Μαρινέλλας υποδύεται, φυσικά, η Μαρινέλλα και μια νεαρή ηθοποιός που την ενσαρκώνει στην παιδική της ηλικία. Οι βασικοί αντρικοί ρόλοι ερμηνεύονται από τον Μέμο Μπεγνή και τον Αντώνη Λουδάρο και ο θίασος συμπληρώνεται από δέκα ακόμα ηθοποιούς και χορευτές.

Την Πέμπτη κάνει πρεμιέρα και η Δέσποινα Βανδή στο Θάλασσα, όπου μαζί με το συγκρότημα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο «X-Factor», τις 48 Ωρες, θα παρουσιάσει ένα μοντέρνο πρόγραμμα για πολύ χορό. Τρελοί χοροί με γνήσιο λαϊκό ξεφάντωμα έρχονται και στο Frangelico, που θα ανατρέψει τα δεδομένα στην παραλιακή διασκέδαση και θα γίνει τόπος συνάντησης των απανταχού ταγμένων γλεντζέδων από την Τετάρτη, που ανοίγει, με σούπερ σχήμα: Κώστας Καραφώτης, Χρήστος Μενιδιάτης και Θέλξη. Καλή επιτυχία σε όλους ευχόμαστε και καλή δύναμη, γιατί οι νύχτες προμηνύονται πολλές και απογειωμένες.