Ηράκλειο : Καταγγελία για σκάνδαλο στο ΠΑΣΟΚ !

Στη δίνη καταγγελιών έχει μπει το τοπικό ΠΑΣΟΚ και η Περιφερειακή Επιτροπή του κόμματος στην Κρήτη η οποία χθες το βράδυ πραγματοποίησε μια επεισοδιακή συνεδρίαση.

Οι καταγγελίες αφορούν το ασυμβίβαστο της θέσης που κατέχει ως γραμματέας της ΠΕ ο κ.Αστρινάκης(είναι και αντινομάρχης) καθώς και την εμπλοκή του σε υπόθεση που αφορά έκταση 411 στρεμμάτων σε περιοχή της Ιεράπετρας.

Πρόκειται για ένα “φιλέτο” που ανήκει κατά ένα μεγάλο τμήμα-σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ!-στο Δημόσιο και διεκδικείται από ιδιώτη, γνωστό επιχειρηματία και παράγοντα του Ηρακλείου τον οποίο εκπροσωπεί ως δικηγόρος ο κ.Αστρινάκης.

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι αυτή η καταγγελία και η προσφυγή στα αρμόδια όργανα έχει μπλοκάρει την πώληση του “φιλέτου” γης και έχει ήδη ζημιωθεί ο επιχειρηματίας που είχε συμφωνήσει με επενδυτές έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ.

“Θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όσοι τα λένε αυτά”, απάντησε λαύρος ο κ.Αστρινάκης που ετοιμάζεται να καταθέσει μηνύσεις όπως λέει κατά όσων διαδίδουν αυτά τα πράγματα και επισημαίνει προς την “Π” ότι ο ίδιος χειρίστηκε την υπόθεση ως δικηγόρος και μόνο και ποτέ δεν χρησιμοποίησε την κομματική του ή άλλη ιδιότητα για να επηρεάσει υπέρ πελατών του…

[patris.gr]