Το δικό του Σκορπιό φτιάχνει ο Αμπράμοβιτς

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς που ήταν ένας από τους «μνηστήρες» που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του Σκορπιού, μπορεί να μην κατέφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα όμως δεν το βάζει εύκολα κάτω… Αποφάσισε λοιπόν να αποκτήσει τον δικό του επίγειο παράδεισο και συγκεκριμένα στο Μεγανήσι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Ο Τζέικομπ Ρότσιλντ, φίλος του ρώσου κροίσου είχε αγοράσει το 2005, 3.000 στρέμματα στο Μεγανήσι, ουσιαστικά όλη τη χερσόνησο νοτιοδυτικά του νησιού, έναντι του αστρονομικού ποσού των 6 εκατ. ευρώ. Ο Ρότσιλντ σκοπεύει σύντομα στα 3.000 αυτά στρέμματα, να δημιουργήσει δεκατέσσερις επαύλεις, οι οποίες αναμένεται να πουληθούν σε μερικούς από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Μεταξύ αυτών είναι και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος μάλιστα θέλει να αγοράσει δύο βίλες που να είναι κτισμένες στα οικόπεδα «φιλέτα» της συνολικής έκτασης του Ρότσιλντ.

Κάθε έπαυλη θα είναι συνολικού εμβαδού 1.000 τ.μ. και θα είναι κτισμένη σε ένα τεράστιο κήπο, περίπου 200 στρέμματα, που θα είναι καταπράσινος. Κάθε έπαυλη θα διαθέτει ιδιωτικό ελικοδρόμιο, πισίνες αλλά και πολλά εξτρά… Όσο για την ασφάλεια, αυτή θα είναι υψίστης σημασίας με επίλεκτη ομάδα ανδρών να φροντίζει τους VIPs!!!

Kάθε μία από τις επαύλεις, θα έχει 27 εκατ. ευρώ… Πάντως ο Ρότσιλντ θα κρατήσει πέντε από τις δεκατέσσερις επαύλεις για αυτόν ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όποιος δηλώνει ενδιαφέρον για την απόκτηση μίας έπαυλης, πρέπει να προκαταβάλει το ποσό για τη δημιουργία της….

[troktiko]