Rhythm’n blues με τον Eddie Cambell στην Τεχνόπολη στην Αλικαρνασσό

Ο όμιλος ψυχαγωγίας του Τεχνόπολις, παρουσιάζει στο κοινό της πόλης του Ηραλείου, έναν νέο χώρο εκδηλώσεων και live event, το cine Studio στην Νέα Αλικαρνασσό.

Στο cine Studio οι φίλοι των μουσικών εκδηλώσεων και του πολιτισμού γενικότερα, θα βρουν ένα φιλόξενο χώρο όπου εκεί θα μπορούν να παρακολουθήσουν μια σειρά από συναυλίες και εκδηλώσεις σε συνεργασία με μεγάλους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Για μια ακόμη χρονιά, σας παρουσιάζομε σε συνεργασία με το Half Note Jazz Club εκδηλώσεις από το χώρο της παγκόσμιας μουσικής και δη των σκηνών της Blues, Jazz, Ethnic με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο που σε τακτά διαστήματα θα επισκέπτονται το Ηράκλειο για να μας παρουσιάσουν ξεχωριστά live event όπως αυτά που παρουσιάζονται εδώ και δύο χρόνια στην πόλη.

Στην άνετη και φροντισμένη αίθουσα του cine Studio έχομε διαμορφώσει ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο εκδηλώσεων ενώ υπάρχει άνεση στις θέσεις στάθμευσης περιμετρικά του.

Οι εκδηλώσεις

Το cine Studio ανοίγει την αυλαία των χειμερινών μουσικών εκδηλώσεων με τον δυναμικό μπλουζίστα από το Σικάγο, Eddie C. Cambell.

Χωρίς υπερβολή, ο Eddie C. Cambell είναι η επιτομή του κλασικού μπλουζ του Σικάγου – αυτού που ο κόσμος γνώρισε από την τέχνη του Magic Sam, του Willie Dixon, του Little Walter και άλλων, με τους οποίους ο Eddie είχε την τύχει να γνωριστεί, να παίξει και να μάθει από αυτούς. Με καταγωγή από το Μισσισίπι αλλά μεγαλωμένος στο Σικάγο, ο νεαρός κιθαρίστας γνώρισε τον θρυλικό Muddy Waters και έπαιξε μαζί του.

Τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία, καθώς ο Eddie C. Campbell βρίσκεται πλάι σε μορφές που διαμόρφωσαν το σύγχρονο ηλεκτρικό μπλουζ, όπως οι Luther Allison, Magic Sam, Otis Rush, Jimmy Reed κ.ά. ενώ ο ίδιος καλλιέργησε ένα στυλ ξεχωριστού «blues star» που οδηγεί μοτοσυκλέτα και ξέρει καράτε και μποξ – όταν, φυσικά, δεν κάνει τη Fender Jazzmaster του να εκρήγνυται! Για πολλά χρόνια ο Eddie C. Campbell βρήκε πεδίο δόξης λαμπρό στην Ευρώπη – όμως από το 1992 είναι πίσω στο αγαπημένο του Σικάγο και το μοναδικό του αφηγηματικό και «γλυκό», χορευτικό κιθαριστικό στυλ αποτελεί σήμα κατατεθέν του μπλουζ της πόλης του.

Σήμερα ανήκει στους κορυφαίους της λαϊκής μαύρης μουσικής και στις 22 Οκτωβρίου στις 22:00 έρχεται στο Ηράκλειο για μια και μοναδική συναυλία.

Eddie C. Campbell: φωνή, κιθάρα
Jean Pierre Duarte: κιθάρα
Christophe Garreau: μπάσο
Ludovic Binet: όργανο
Pascal Mucci: ντραμς

Επόμενες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν σχήματα όπως οι David Perez y Grupo, Milo Z, James Taylor Quarter κ.α

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων (το οποίο ανανεώνεται τακτικά) θα βρείτε στον ιστοχώρο www.texnopolis.net και στα τηλέφωνα 2810 823813 και 2810 821400.