Συνδυασμός για το Νέο Δήμο Πλατανιά:  «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ – ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»

Υποψ. Δήμαρχος:  ΣΤΕΛΙΟΣ Γ. ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ

Να μην προχωρήσει στην έκδοση προεκλογικών φυλλαδίων, αποφάσισε ο συνδυασμός «Νέα Πορεία – Εποχή Δημιουργίας» με υποψήφιο Δήμαρχο Πλατανιά τον Στέλιο Γ. Νικηφοράκη, στο πλαίσιο μιας γενικής προσπάθειας για εκλογές χωρίς ρύπανση.

Θεωρώντας ότι οι προεκλογικές εξαγγελίες για διαμόρφωση οικολογικής συνείδησης και «πράσινη ανάπτυξη», αποτελούν κενό τόπο χωρίς τις αντίστοιχες πράξεις, ο συνδυασμός, προχωρά πέρα από το νομικό πλαίσιο που διέπει την διακίνηση του έντυπου υλικού και δεν θα τυπώσει καν ενημερωτικό φυλλάδιο.

«Σεβόμενοι το περιβάλλον και την αισθητική του Δήμου, δεν θα συμβάλλουμε στην εικόνα του «βομβαρδισμού» από χαρτί που δημιουργείται σε πόλεις και χωρία κατά τις προεκλογικές περιόδους. Αυτός ο όγκος χαρτιού δεν είναι αθώος, ούτε προήλθε από ανακύκλωση, ούτε πρόκειται να καταλήξει εκεί. Σε εποχές που το περιβάλλον μας έχει κρούσει επανειλημμένα τον κώδωνα του κινδύνου, δεν έχουμε την πολυτέλεια να εξαγγέλλουμε ρυπαίνοντας τις περιβαλλοντικές μας ανησυχίες», τονίζει ο κ. Νικηφοράκης.

Αντί φυλλαδίου, το ενημερωτικό υλικό, με τις θέσεις και τις προθέσεις του συνδυασμού για το νέο Δήμο Πλατανία, φιλοξενείται στις σελίδες του τοπικού τύπου και στο διαδίκτυο (facebook) στη σελίδα της ομάδας «Στηρίζουμε Στέλιο Νικηφοράκη για υποψήφιο Δήμαρχο Πλατανιά».

Τα δε χρήματα που θα διατίθεντο σε φυλλάδια, θα χορηγηθούν σε κοινωνικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής του νέου Δήμου Πλατανιά.