Τέλος εποχής Βιρβιδάκη στα Χανιά !! Η αποχή στο 39 %

Απο τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στο 8,5 % των εκλογικών τμημάτων της εκλογικής περιφέρειας του Δήμου Χανίων, φαίνεται ότι ο νέος Δήμαρχος Χανίων θα κριθεί την επόμενη Κυριακή μεταξύ του Μανώλη Σκουλάκη και Γρηγόρη Αρχοντάκη.

Ο Μανώλης Σκουλάκης παρόλο το αντιμνημονιακό μύνημα που φαίνεται στο ποσοστό του 42 % , που συγκεντρώνει έως τώρα, έχοντας την επίσημη  στήριξη του ΠΑΣΟΚ σε αντίθεση με όλους τους άλλους υποψηφίους στο Νομό, κατάφερε να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους και φίλους του κυβερνώντος κόμματος, αλλά ενδεχόμενα και πολίτες απο άλλα ιδεολογικά στρατόπεδα.

Ο Γρηγόρης Αρχοντάκης με μία δυνατή προεκλογική καμπάνια αλλά και ένα σχετικό “χτύπημα” απο τα παραδοσιακά μέσα όπως κατήγγειλε και εν μέρει είχε δίκιο, πάει πολυ καλα αφου έως τώρα φαίνεται να κινείται γύρω στο 30 %

Ο επι μία 8ετία Δήμαρχος Χανίων Κυριάκος Βιρβιδάκης, φαίνεται ότι δεν έπεισε ούτε για το έργο του ούτε για την επάρκεια του προγράμματος του στο νέο Καλλικρατικό Δήμο. Με λάθος πολιτικές ιδιαίτερα την δεύτερη 4ετία και  απομάκρυνση απο τον πολίτη και τα προβλήματα του, δημιούργησε αρνητικό κλίμα το οποίο καταγράφηκε στα σημερινά αποτελέσματα.

Βέβαια το εντυπωσιακό είναι ότ η αποχή ανέβηκε στο 39 % σύν άκυρα λευκά 5 % σημαίνει ότι περίπου 1 στους 2 Χανιώτες έδειξε την πλάτη στην όλη διαδικασία !!!