Σύλληψη 26χρονου για όπλα και φυσίγγια μετα απο πυροβολισμούς στο κέντρο των Χανίων

Ενα περίστροφο, ένα πιστόλι και φυσίγγια βρέθηκαν σε αυτοκίνητο, που πήγε να παραλάβει 26χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την Ασφάλεια και το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων. Ολα άρχισαν στη 1.45 χθες τα ξημερώματα, όταν σε κεντρικό δρόμο της πόλης των Χανίων, έγινε ρίψη άσκοπων πυροβολισμών.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, αμέσως στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΤΑΕ) Χανίων όπου εντοπίστηκε σταθμευμένο ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο κρίθηκε ύποπτο και τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση.
Στη συνέχεια, στις 2.15 χθες τα ξημερώματα, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, “εμφανίστηκε ημεδαπός ηλικίας 26 ετών για την παραλαβή του οχήματος. Από τους αστυνομικούς ακινητοποιήθηκε και σε έλεγχο του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ενα εύχρηστο περίστροφο Smith Wesson 38 Special με έξι πλήρη φυσίγγια εντός δερμάτινης θήκης, ένα πιστόλι κρότου μάρκας Walther P99 με γεμιστήρα που περιείχε τέσσερα πλήρη φυσίγγια 9 mm, ένα μαχαίρι στιλέτο με μήκος λάμας 10 cm και δύο φυσίγγια κυνηγετικού όπλου μάρκας Cheddite. Σε έρευνα που ακολούθησε πέριξ του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: τρία φυσίγγια 9 mm και δύο κάλυκες φυσιγγίων 9 mm. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Οπλων» και θα αποσταλεί αρμοδίως στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων”. Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενεργείται προανάκριση.

[Χανιώτικα Νέα]