Με καταγωγή από το Ρέθυμνο ο ένας εκ των φερόμενων τρομοκρατών

Καταγωγή από το Ρέθυμνο και ειδικότερα από τα Ανώγεια, φέρει ένας εκ των πρόσφατα συλληφθέντων που φέρονται ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας». Πρόκειται για έναν 30χρονο, παντρεμένο και πατέρα δυο παιδιών που συνελήφθη στις 10 Απριλίου και έχει ήδη προφυλακιστεί ενώ είχε αρνηθεί να απολογηθεί.

Τη «συγγένεια του» με το νομό, ο 30χρονος την έλκει από την πλευρά της μητέρας του, μια γυναίκα ιδιαίτερα καλλιεργημένη και μορφωμένη όπως λένε όσοι την γνωρίζουν.

Να σημειωθεί ότι οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, ανεξάρτητα με τις τελευταίες εξελίξεις, αρκετό διάστημα τώρα ερευνούν την πιθανότητα σχέσης των τρομοκρατών με άτομα από την Κρήτη και ειδικότερα το ενδεχόμενο να προμηθεύονται όπλα ή εκρηκτικές ύλες από το νησί. Ο συσχετισμός εξ άλλου ποινικών και τρομοκρατών και η σχέση τους με την Κρήτη, ενισχύθηκε για τις αστυνομικές αρχές και την αντιτρομοκρατική πριν ένα χρόνο περίπου όταν στη διάρκεια παρακολούθησης ατόμων για την υπόθεση της απαγωγής του Περικλή Παναγόπουλου, κατέγραψε η ΕΥΠ κάποιους διαλόγους στους οποίους γινόταν αναφορά για τρομοκρατικά χτυπήματα.

[Ρεθυμνιώτικα Νέα]