Σηκώνουν τα μανίκια οι υποψήφιοι για το Δήμο των Χανίων…

Η μάχη για την εκλογή του επόμενου Δήμαρχου στην πόλη και τους πρώην περιφερειακούς Δήμους για τα επόμενα 5 χρόνια, έχει φουντώσει. Σήμερα σε αλεπάλληλες και παράλληλες συνεντεύξεις στα τοπικά κανάλια,  διασταύρωσαν τα ξίφη τους και συνεχίζουν για λίγο ακόμα,  ο Μανώλης Σκουλάκης και ο Γρηγόρης Αρχοντάκης.

Τους τόνους ανέβασε πρώτος ο Γρ.Αρχοντάκης που διατείνεται ότι ζήτησε ντιμπέϊτ με τον Μ.Σκουλάκη και δεν αποδέχτηκε, πράγμα που δεν δέχεται ο δεύτερος ότι έγινε έτσι…

Στις προγραμματικές δηλώσεις ο Γρηγόρης Αρχοντάκης παραδέχεται ότι σχεδόν ταυτίζονται τα προγράμματα των δύο υποψηφίων και χωρις να δεσμεύεται για κάποια συγκεκριμένα, δεσμεύεται γενικά για την άμεση εκτέλεση των συγκεκριμένων που έχουν αναφερθεί ήδη, με αποτελεσματικότητα που εγγυάται η έως τώρα θητεία του στη Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση.

Ο Μανώλης Σκουλάκης ενω διατήρησε ένα χαλαρό προεκλογικό προφίλ μέχρι την περασμένη Κυριακή, φάνηκε να αντιπαρατίθεται πιό έντονα, θυμίζοντας παλιότερες εκλογικές διαμάχες. Στο πρόγραμμα του αναγνωρίζει την ανάγκη για τα άμεσα και σοβαρά έργα στο νέο Δήμο, διαβεβαιώνοντας για την επίτευξη τους, δεδομένης και της καλής συνεργασίας με τον ήδη εκλεγμένο Περιφερειάρχη και την κυβέρνηση.

Αυτη τη στιγμή ο Γρηγόρης Αρχοντάκης εμφανίζεται στο tvCRETA απέναντι στον Σωτήρη Μεταξά

Στη συνέχεια ο Μ.Σκουλάκης εμφανίζεται στη ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ στην τελευταία προεκλογική συνέντευξη απέναντι στις δημοσιογράφους Ελπίδα Κατσαράκη και Ευτυχία Πενταράκη.