Η Λίτσα Κουρουπάκη καταλαμβάνει τη θέση του Μανώλη Σκουλάκη στη Βουλή

Η εκλογή των τεσσάρων βουλευτών Απόστολου Κατσιφάρα, Σταύρου Αρναουτάκη, Μανώλη Σκουλάκη και Στάθη Κουσουρνά, στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, την περιφέρεια Κρήτης, το δήμο Χανίων και το δήμο Ρόδου αντίστοιχα, άνοιξε το δρόμο για την «κατάληψη» τεσσάρων νέων θέσεων στα έδρανα της βουλής.

Εκτός αυτών ωστόσο, βουλευτής λόγω εκλογών, εκλέχτηκε και ο Παναγιώτης Μελάς στον Πειραιά μετά την παραίτηση του Βασίλη Μιχαλολιάκου λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 7ης Νοέμβρη.

Πιο συγκεκριμένα οι «τυχεροί» βουλευτές είναι η Μαρία Κυριακοπούλου (19.802) η οποία καταλαμβάνει τη θέση του κ. Κατσιφάρα, ο Γιώργος Κασσάρας (12.451)στη θέση του Στάθη Κουσουρνά, ο Ιωάννης Μιχελογιαννάκης (27.566) στη θέση του Σταύρου Αρναουτάκη και η Λίτσα Κουρουπάκη (11.679) στη θέση του Μανώλη Σκουλάκη.

Να σημειωθεί ότι από 1/1/2011 θα υπάρξει και 6ος βουλευτής που θα καταλάβει θέση υποψηφίου στις φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο λόγος για τον Στέφανο Τζουμάκα πουθα πάρει τη θέση του Γιάννη Δημαρά, ο οποίος μετά την αποτυχία του να περάσει στο β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών δήλωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί από βουλευτής.

http://www.aftodioikisi.gr