Μαριάννα Πολυχρονίδη: “Έκλαψα για το Just the two of us”

Είναι νέα, ωραία και ταλαντούχα ηθοποιός και προσπαθεί να γίνει και καλλίφωνη τραγουδίστρια για το χατίρι του «Just the two of us»!

Ο λόγος για την Μαριάννα Πολύχρονίδη, την πανούργα Νταίζη των «Μυστικών της Εδέμ», η οποία σε συνέντευξη της στο περιοδικό TV Έθνος, μιλάει για τα πάντα: το ρόλο της στη σειρά, τη συμμετοχή της στο μουσικό σόου και τις σχέσεις που της έχουν… χρεώσει με το ζόρι!

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη, αφού τονίζει με πεποίθηση πως αυτή είναι η χρονιά της, δηλώνει ότι είχε καταλάβει από την αρχή του ρόλου της ως «Νταίζη» στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Τα Μυστικά της Εδέμ» ότι η συμμετοχή της θα της χάριζε μεγάλη επιτυχία και θα έβγαινε κερδισμένη.

Αν και δηλώνει ότι.. φοβήθηκε και η ίδια από την πανουργία του χαρακτήρα που υποδύεται, προσπάθησε να την καταλάβει ώστε να αποδώσει καλύτερα το ρόλο της: «Η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ δεν έβγαλα άκρη» λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου. «Χάρη στην παρέμβαση της Έλενας Ακρίτα, όμως, η οποία με παρότρυνε να αφήσω το ρόλο να με παρασύρει τέλος καλό όλα καλά»!

Η γλυκιά ηθοποιός πιστεύει ότι ο κόσμος είναι μικρόψυχος με την επιτυχία των άλλων και εκεί οφείλεται τo γεγονός ότι φέτος της έχουν αποδώσει σχέσεις που δεν έχει κάνει ποτέ: «Είπαν ότι ήμουν με κρητικό επιχειρηματία, μετά ότι τον παράτησα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, κλπ. Μα πως βγαίνουν και λένε τέτοια πράγματα; Και καλά εγώ, είμαι εκτεθειμένη λόγω δουλειάς. Ο άνθρωπος με τον οποίο διατηρώ σχέση εδώ και 2,5 χρόνια, τι φταίει;».

«Έκλαψα από τα νεύρα μου στο “Just the two of us”»

Όσον αφορά τη συμμετοχή της στο μουσικό σόου «Just the two of us», η νεαρή ηθοποιός μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Ησαΐα Ματιάμπα, το μουσικό… έτερο της ήμισυ: «Είναι καταπληκτικό παιδί και περνάμε υπέροχα. Με τσακίζει βέβαια στις πρόβες -και θέλω να το καταγγείλω- αλλά το ευχαριστιόμαστε».

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο περιστατικό όπου έβαλε τα κλάματα κατά τη διάρκεια του σόου: «Έκλαψα λιγάκι από τα νεύρα μου, αυτό είναι όλο. Ήμουν εκνευρισμένη γιατί είχα αδικηθεί από τη βαθμολογία και δεν αντέχω την αδικία. Δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ πάντως» τονίζει η Μαριάννα Πολυχρονίδη και… πετάει τη βόμβα στο τέλος: «Είναι αλήθεια πάντως αυτό που λένε ότι η μισή επιτροπή είναι άσχετη με το τραγούδι…» !

[youtube width=”550″ height=”350″]http://www.youtube.com/watch?v=7ivpqE2lRzE&feature=player_embedded#![/youtube]

[Madata.gr]