ΑΝΕΚ LINES Χορηγός μεταφοράς στο διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών προϊόντων

Η Anek Lines, συνεχίζοντας τις δράσεις ενίσχυσης των τοπικών προϊόντων, είναι χορηγός μεταφοράς, στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ «Παραδοσιακά Προϊόντα του Κόσμου», που διοργανώνεται από την Compass Expo, από 2 έως 5 Δεκεμβρίου 2010, στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens στην Ανθούσα, στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η Anek προσφέρει έκπτωση 50% στους εκθέτες, τους επισκέπτες και τα οχήματα, που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της, προκειμένου να παρευρεθούν στην Έκθεση. Η παροχή αφορά στις γραμμές που η Anek Lines εξυπηρετεί και περιλαμβάνει καμπίνες ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

Τα εισιτήρια θα εκδίδονται μόνον από τα Κεντρικά Πρακτορεία της Anek και από τα κατά τόπους Λιμενικά Πρακτορεία της εταιρείας. Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα www.anek.gr. Για όποια επιπλέον διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων της Anek Lines τηλ: 210 4197420.

Στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ «Παραδοσιακά Προϊόντα του Κόσμου», έχουν ήδη, δηλώσει συμμετοχή πάνω από 120 επιχειρηματίες, επιμελητήρια, σύλλογοι και φορείς, από την Ευρώπη και την Ελλάδα:

– Από την Πολωνία, την Γεωργία, την Αρμενία, έως την μακρινή Φινλανδία που εναρμονιζόμενη στο κλίμα των ημερών θα «εξασφαλίσει» την «ζωντανή παρουσία» του Αϊ Βασίλη.

– Και από την Κοζάνη, τη Φλώρινα, τα νησιά του Ιονίου, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες ως την όμορφη Κρήτη.

Παραδοσιακά ποτά και γλυκά, αρωματικά βότανα, μπαχαρικά, είδη λαϊκής τέχνης, κεντήματα, υφαντά, ξυλόγλυπτα, μπρούτζινα, κεραμικά, κούκλες, κηροποιεία, βυζαντινές εικόνες, θρησκευτικά είδη, έπιπλα, παραδοσιακά μουσικά όργανα, κομπολόγια κλπ. περιμένουν μεταξύ άλλων τον επισκέπτη. (Για περισσότερες πληροφορίες στο www.traditionalproducts.gr). Η Anek, ως χορηγός μεταφοράς, παρέχει έκπτωση 50% και διευκολύνει την μετακίνηση προς το «1ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων», συμβάλλοντας έτσι σε ένα ταξίδι γεύσεων, αρωμάτων και ανταλλαγής πολιτισμών από την Ευρώπη και την Ελλάδα.

[rethnea.gr]