Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Σκόκο

Ο Νάτσο Σκόκο θα μείνει μέχρι το 2013 στην ΑΕΚ όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.Κέρδισε το “στοίχημα” ο Αδαμίδης παίρνοντας την υπογραφή του παίκτη με κάτι παραπάνω από 1.000.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές.

Το σήριαλ της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο κράτησε πολύ καιρό αλλά εν τέλει είχε αίσιο τέλος για την Ένωση.Ο Σταύρος Αδαμίδης έδωσε στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό τις απαιτούμενες διαβεβαιώσεις και ο “υδραυλικός” θα συνεχίσει να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια…

Οι διαπραγματεύσεις με τους μάνατζερ του Σκόκο ήταν σκληρές αλλά όπως φάνηκε από τη συνάντηση του Αδαμίδη με τους εκπροσώπους του παίκτη στις 18 Νοεμβρίου οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία.

Το “πρόβλημα” που υπήρχε είχε να κάνει με τις δόσεις του συμβολαίου και το πότε αυτές θα καταβάλλονται, με την ΠΑΕ να ικανοποιεί πλήρως τον παίκτη για να αποσπάσει το πολυπόθητο “ναι”. Ο Σκόκο ήθελε τα μισά λεφτά του συμβολαίου να δίνονται στην αρχή της σεζόν κάτι που συμφωνήθηκε, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα καταβάλλονται σε τρεις δόσεις.