Ξεκινούν σήμερα από την Κρήτη οι προσλήψεις γιατρών στο ΙΚΑ

Εκατόν ενενήντα δυο ελεγκτές γιατρούς προσλαμβάνει ο ΟΑΕΕ.

Ξεκινά σήμερα από την Κρήτη, η διαδικασία για την πρόσληψη περισσότερων από 1.000 γιατρών όλων των ειδικοτήτων και οδοντοτοτριάτων στο ΙΚΑ. Οι γιατροί θα προσληφθούν με 12μηνες συμβάσεις έργου και συνολική αμοιβή 21.600 ευρώ.

Οι προσλήψεις ξεκινούν από την Κρήτη όπου προκηρύχθηκαν συνολικά 41 θέσεις, 19 στο νομό Ηρακλείου, 10 στο νομό Χανίων και 12 στο νομό Ρεθύμνου. Η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης, αρχίζει σήμερα και λήγει στις 31/12/2010.

Η διοίκηση του Ιδρύματος εκτιμά ότι με τη διαδικασία αυτή θα καλυφθεί το σύνολο των υπαρχόντων κενών θέσεων ιατρών ανά ειδικότητα και Μονάδα Υγείας σε όλη τη χώρα, κάτι που αναμένεται να οδηγήσει στην πλήρη ομαλοποίηση της λειτουργίας όλων των Μονάδων Υγείας του Ιδρύματος και στην εξάλειψη των καθυστερήσεων που υπάρχουν έως σήμερα.

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών, εξάλλου, ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη με σύμβαση έργου, για ένα έτος, 192 ελεγκτών γιατρών σε όλη τη χώρα.

Η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων ξεκινά από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της προκήρυξης στον Τύπο δηλαδή στις 24/11/2010 και λήγει για την περιοχή της Αθήνας στις 3/12/2010. Στην επαρχία από την τελευταία δημοσίευση στις τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης στον χώρο ανακοινώσεων των τοπικών καταστημάτων της Υπηρεσίας.

[2810.gr]