Τι κάνει ο Νίκος Αλιάγας αγκαλιά με την Shakira;

Αγνωστο παραμένει το πού και το πότε τραβήχτηκε η φωτογραφία που ανέβασε ο Νίκος Αλιάγας στο twitter του, αγκαλιά με την Shakira. Είναι γεγονός ότι ο γνωστός παρουσιαστής έχει φιλοξενήσει στις εκπομπές του, (τόσο στο ραδιόφωνο στον σταθμό NRJ,  όσο και στην τηλεόραση με το Star Academy) τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας σοουμπιζ.

Ανάμεσα στις συνεντεύξεις που έχει πάρει, συμπεριλαμβάνονται η Madonna, Σήμερα, όμως, έδωσε στην δημοσιότητα μία φωτογραφία που κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να σημαίνει. Στο στιγμιότυπο, διακρίνεται η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια, ενώ στα δεξιά της βρίσκεται ο Νίκος Αλιάγας. Από την αριστερή πλευρά υπάρχει και τρίτο πρόσωπο, το οποίο δεν φαίνεται στην εν λόγω φωτογραφία, ωστόσο φαίνεται το χέρι του στον δεξιό ώμο της ερμηνεύτριας, αλλά και μέρος από το καρώ του πουκάμισο.

Κάτω από την φωτογραφία υπάρχει η λεζάντα «with shakiraaaa locaaa locaaaaa», προφανώς επηρεασμένη από τον τίτλο του νέου hit της Shakira που έχει τον τίτλο Loca, αλλά καμία άλλη λεπτομέρεια. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Shakira βρίσκεται στο Παρίσι για προγραμματισμένες συναυλίες στις 5 και 6 Δεκεμβρίου στο Amneville και το Παρίσι αντίστοιχα.

Πηγή:star

aliagas_shakira2

[gossip247.gr]