Βραβείο για την «πράσινη» Honda!

Διάκριση για πέμπτη συνεχόμενη φορά
Η Honda κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις του πίνακα της UCS για τις συνολικές περιβαλλοντικές επιδόσεις των οχημάτων της ήδη από την πρώτη ανάλυση της ένωσης UCS το 2000, σηματοδοτώντας τον ηγετικό ρόλο της εταιρίας στα οχήματα μειωμένων ρύπων. Η εταιρεία σημείωσε φέτος το καλύτερο σκορ στη βιομηχανία σύμφωνα με δεδομένα του 2008 (των πιο πρόσφατων που υπήρχαν για ανάλυση).

«Όπως και τα προηγούμενα τέσσερα βραβεία, θεωρούμε αυτό το πέμπτο βραβείο αφενός αναγνώριση της επιτυχίας μας, αφετέρου πρόκληση για το μέλλον» δήλωσε ο John Mendel, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Αμερικανικής Honda Motor Co., Inc., ενώ πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε να επιταχύνουμε τις προσπάθειές μας για να βελτιώσουμε την κατανάλωση και να μειώσουμε τους ρύπους που ευθύνονται για την παγκόσμια κλιματική αλλαγή».

«Η διεκδίκηση του τίτλου της Πιο Πράσινης Κατασκευάστριας Εταιρίας Αυτοκινήτων από τη Honda επί μία δεκαετία έχει ανεβάσει ψηλότερα τον πήχη για τη βιομηχανία» δήλωσε ο Jim Kliesch, ανώτερος μηχανικός της UCS. «Οι εταιρίες με τα καλύτερα αποτελέσματα στις αναλύσεις μας αγωνίζονται συνεχώς όχι μόνο να πουλάνε τα πιο οικολογικά αυτοκίνητα αλλά και να κάνουν πράσινα τα best-seller τους».

[autotriti.gr]