Πέγκυ Ζήνα: Ευαίσθητη, λογική και διπλά πλατινένια!

Σε ένα κατάμεστο χώρο, στον τέταρτο όροφο live stage του Metropolis όλα θύμιζαν γιορτή. Το Fun club της Πέγκυς ήταν εκεί φορώντας T-Shirts που έγραφαν πάνω «Ευαίσθητη ή λογική» και ανυπομονούσαν να δουν επί σκηνής την αγαπημένη τους τραγουδίστρια.

Πολλοί καλοί της φίλοι και συνάδελφοι έδωσαν το παρών για να της ευχηθούν. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Τσαλίκης, Ο Νίκος Οικονομόπουλος, Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Λούκας Γιώρκας, Οι

Τριημιτόνιο, η Καίτη Κωνσταντίνου, ο Παύλος Χαικάλης, ο Νίκος Μουρατίδης, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Νίκος Μίχας και ο Μάκης Πουνέντης. Από το πλευρό της φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο σύζυγος της Γιώργος Λύρας, η μητέρα της Στέλλα Χρυσικοπούλου και όλο το επιτελείο της Minos-Emi. Guest Star της βραδιάς ο Δημήτρης Μητροπάνος, το καλλιτεχνικό ήμισυ της Πέγκυς Ζήνα για τη φετινή σεζόν στο νυχτερινό κέντρο «Ιερά οδός».

Όλα στο live stage είναι έτοιμα για την απονομή και από το video wall μεταδίδονται clips από την δισκογραφία της Πέγκυς. Το event ανοίγει η διευθύνουσα σύμβουλος της Minos-Emi Μαργαρίτα Μάτσα κρατώντας τους πλατινένιους δίσκους. Χαρούμενη και συγκινημένη ταυτόχρονα αναφέρει ότι αυτός ο δίσκος ίσως είναι ο ομορφότερος στην καριέρα της Πέγκυς και από το καλοκαίρι που τον ετοίμαζαν ήταν σίγουροι για την επιτυχία του, γιατί τα τραγούδια η Πέγκυ τα επέλεξε με αυστηρά κριτήρια και η φωνή της τα έντυσε τέλεια. Θεωρεί μεγάλο κατόρθωμα που έπεισαν τον ¨μεγάλο¨ Δημήτρη Μητροπάνο να δεχτεί να κάνει ντουέτο με την Πέγκυ στο δίσκο αυτό και τελειώνοντας δηλώνει ότι η Πέγκυ Ζήνα είναι η καλύτερη φωνή της νέας γενιάς και άξια αντικαταστάτρια όλων των παλιών καλών φωνών των προηγούμενων δεκαετιών.

pegki_zina_metropolis_15

Η ώρα για να εμφανιστεί στη σκηνή η Πέγκυ έφτασε και ο κόσμος την ανταμείβει με ένα ζεστό χειροκρότημα. Οι συντελεστές του διπλά πλατινένιου δίσκου «Ευαίσθητη ή λογική» ήταν εκεί για να τον παραλάβουν. Ο ταλαντούχος συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, που έντυσε μουσικά αυτό το δίσκο και η Ελεάννα Βραχάλη που με τους στί

χους της έδωσε άλλη διάσταση στα τραγούδια αυτά. Ο διπλά πλατινένιος δίσκος απονεμήθηκε βέβαια και στον Δημήτρη Μητροπάνο για τη συμμετοχή του στο ντουέτο «Δεν γλιτώνω», αλλά και στον Μάκη Πουνέντη και στο Ρυθμό 94,9 για την αρωγή του στην προώθηση του δίσκου.

Η στιγμή της Πέγκυς έφτασε. Παίρνει το μικρόφωνο και εμφανώς συγκινημένη ευχαριστεί θερμά τους φίλους και τους συνεργάτες της, που είναι κοντά της σε όποιο βήμα κι αν κάνει.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελεάννα Βραχάλη και τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο για τα υπέροχα τραγούδια. Έγινε πολύ συναισθηματικά ο συγκεκριμένος δίσκος και όταν μας έδωσε την αύρα του ο Δημήτρης Μητροπάνος ήταν ο προσωπικός μας θρίαμβος. Ευχαριστώ θερμά τον Κωνσταντίνο Ρήγο, που για άλλη μια φορά έκανε εικόνα όλα αυτά τα συναισθήματα και όλους τους συνεργάτες μου-μουσικούς που δίνουν την ψυχή τους, τον παραγωγό μου Θύμιο Παπαδόπουλο, τον Άκη Δείξιμο που έκανε τα φωνητικά στο δίσκο και τον Τάκη Αργυρίου, που στο στούντιο του γράφτηκαν οι σημαντικότερες στιγμές μας».

pegki_zina_metropolis_22pegki_zina_metropolis_26

Η βραδιά συνεχίζεται με την live παρουσίαση των τραγουδιών του δίσκου. Πρώτο τραγούδι το «Ρώτησα» φυσικά που είναι και η μεγάλη επιτυχία. Ακολουθούν τα «Βήματα», όπου σε αυτό το σημείο η Πέγκυ αναφέρει πως σε αυτά της τα βήματα συνοδοιπόροι είναι ο σύζυγός της, η μητέρα της, από την οποία κληρονόμησε τη φωνή, όπως λέει και η εταιρεία της. Το πρόγραμμα συνεχίζει με τα τραγούδια «Μάταια», «Δεν μου αξίζεις πια», «Λόγια αγάπης», που το αφιέρωσε στον Κωνσταντίνο Ρήγο, «Στης ζωής το πάρτυ», «Έρωτας θάνατος» και «Να μην σε συναντήσω». Στη σκηνή ανεβαίνει ο Δημήτρης Μητροπάνος για να ερμηνεύσουν μαζί το ντουέτο τους με τίτλο «Δεν γλιτώνω» και ο κόσμος ξεσπά σε χειροκροτήματα. Τελευταίο τραγούδι η μπαλάντα «Αν με δεις να κλαίω». Η Πέγκυ καλεί τους δημιουργούς του τραγουδιού (Γιάννη Χριστοδουλόπουλο-Ελεάννα Βραχάλη)πάνω στη σκηνή για να πουν για την ιστορία αυτού και υπό ποιες συνθήκες γράφτηκε. Είναι το πρώτο τραγούδι που έγραψε το δίδυμο για το δίσκο της Πέγκυς μέσα στο καλοκαίρι. Ήταν η πρώτη γνωριμία του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου με την Ελεάννα Βραχάλη και μόλις υλοποιήθηκε το τραγούδι συγκινήθηκαν και δάκρυσαν από το αποτέλεσμα. Η βραδιά τελειώνει με το ρεφρέν του «Ρώτησα» και όλο το Fun club στη σκηνή να τραγουδάει με την Πέγκυ.

[tralala]