Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Θραψανιώτης ανακοίνωσε το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που όπως ανέφερε θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.

«Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια η γιορτή του Αγίου Νικολάου στις 6 Δεκεμβρίου, σηματοδοτεί την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Το πρωί πραγματοποιούνται εκδηλώσεις προς τιμή του πολιούχου της πόλης του Αγίου Νικολάου και το μεσημέρι ακολουθεί το στόλισμα του δέντρου στο χώρο της Λίμνης από όλα τα παιδιά του δήμου μας…» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Θραψανιώτης.

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

7.00 Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Λιτάνευση της ιεράς εικόνας και του ιερού λειψάνου του Αγίου με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Αγώνας ανώμαλου δρόμου, από την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου (Οργάνωση ΟΝΑΔΑΝ).

15.00 Στόλισμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη λίμνη από τα παιδιά του Δήμου. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με Χριστουγεννιάτικη μουσική και τραγούδια. Τα παιδιά θα κατασκευάσουν στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και θα παίξουν με την βοήθεια των Προσκόπων και των Οδηγών.

Οι πρόσκοποι θα στολίσουν τη φάτνη στο χώρο της λίμνης.

17:00 Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου.

Το βράδυ συνεχίζονται οι εκδηλώσεις με θέατρο από την ΕΘΟΑΝ στο Κινηματοθέατρο ΡΕΞ

Η ΕΘΟΑΝ κάνει πρεμιέρα και παρουσιάζει τη μεγάλη επιτυχία του Φεϋντώ «Ράφτης κυριών» στο Κινηματοθέατρο ΡΕΞ. Ο «Ράφτης Κυριών» ήταν η πρώτη πραγματική επιτυχία του Φεϋντώ, ο οποίος θεωρείται ο μεγαλύτερος Γάλλος κωμωδιογράφος μετά τον Μολιέρο και ένας από τους προδρόμους του θεάτρου του παραλόγου. Το έργο εξελίσσεται στο Παρίσι στα τέλη του 19ου αιώνα. Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως τις 15 Δεκεμβρίου 2010.

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

19.30 Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο από τη Χορωδία Ουράνιο Τόξο στο Ξενοδοχείο Ερμής.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

«Ημέρα Αγάπης»

Μεγάλη Εκδήλωση με Μουσική, Χορό, Θέατρο, Τραγούδι & Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζάρι από τις Μαθητικές Κοινότητες και την Πολιτιστική Ομάδα Δασκάλων και Καθηγητών Αγίου Νικολάου καθώς και άλλους φορείς της πόλης μας.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της νέας εμπλουτισμένης έκδοσης του «βιβλίου της πόλης»

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2010

Την Παραμονή των Χριστουγέννων η Φιλαρμονική του Δήμου Αγίου Νικολάου περιδιαβαίνει την πόλη μας και μας εύχεται Χρόνια Πολλά με Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες.

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2010

«Η υποδοχή του Αϊ Βασίλη»: Αποχαιρετισμός του Παλαιού Χρόνου και υποδοχή του Αϊ Βασίλη και του Νέου έτους με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγίου Νικολάου.