Τα τραγούδια που είχαν τα περισσότερα views στο YouTube

To “Baby” του Justin Bieber και το “Bed Intruder Song” των Gregory Brothers (Auto Tune The News) είχαν τα περισσότερα views στο YouTube για το 2010!

To “Baby” του Justin Bieber έχει συνολικά 408 εκατομμύρια χτυπήματα από την μέρα που προβλήθηκε για πρώτη φορά μέχρι και αυτή την στιγμή. Ο Justin Bieber κατέχει αυτή την στιγμή, μαζί με την Lady Gaga το 3% του συνολικού web traffic, κάτι που αποδεικνύει την ασταμάτητη εξάπλωση του Bieber-fever.

To “Bed Intruder” είναι η auto-tune εκδοχή της συνέντευξης του Antoine Dodson από το Huntsville της Alabama, όπου περιγράφει πως σταμάτησε ένα άγνωστο εισβολέα από το να βιάσει την αδελφή του. Το “Bed Intruder Song” γνώρισε άπειρες παραλλαγές, έγινε hit στο iTunes Chart και έκανε τον Antoine Dodson διάσημο! Το video είχε 47 εκατομμύρια views από τον Οκτώβριο του 2010 μέχρι σήμερα.

Στην δεύτερη θέση των πιο αγαπημένων μουσικών videos του 2010, βρέθηκε η Shakira με το “Waka Waka” και στην τρίτη και τέταρτη θέση, ο Eminem με το “Love The Way You Lie” και το “Not Afraid”. Την πεντάδα συμπλήρωσε η Rihanna με το “Rude Boy”. Η Lady Gaga βρέθηκε στην όγδοη και δέκατη θέση αντίστοιχα, με το “Alejandro” και το “Telephone” αντίστοιχα.

[city-music.gr]