Μόνιμος κάτοικος Αυστραλίας ο “Πέρι”

Στην Αυστραλία ο Περικλής Στεργιανούδης! Ο νικητής του «Fame Story» που προβλήθηκε το 2005, από τον Νοέμβριο βρίσκεται στο Σίδνεϊ. Οι ομογενείς αγκαλιάζουν με την ηχηρή παρουσία τους στα μαγαζιά όπου εμφανίζεται τον μελαχρινό γαλανομάτη που είχε γοητεύσει τα κοριτσόπουλα στην Ελλάδα, αλλά λίγο καιρό μετά έριξε μαύρη πέτρα πίσω του…

Ο Περικλής εμφανίζεται σε ένα μικρό χώρο πέντε φορές την εβδομάδα παρουσιάζοντας δικές του, αλλά και διαχρονικές επιτυχίες.

Εισπράττει τόση αγάπη από τους Ελληνες της διασποράς, που δεν το πιστεύει. Ο γοητευτικός τραγουδιστής που έκανε «μπαμ» τραγουδώντας, μεταξύ άλλων, και την κλασική λαϊκή επιτυχία «Παξιμαδοκλέφτρα» και του οποίου η νίκη σχολιάστηκε όσο ελάχιστες διχάζοντας τον κόσμο, άνοιξε νέα σελίδα στη ζωή του και δεν το έχει μετανιώσει.

«Μπορεί να μην έκανα καριέρα στη χώρα που αγαπώ, την Ελλάδα, αλλά η ομογένεια εδώ στην Αυστραλία μου χάρισε ένα μεγάλο χαμόγελο. Κοντά τους θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσω να κάνω αυτό που μου αρέσει» δηλώνει αποκλειστικά στην «Espresso» ο «Πέρι», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι, αλλά και οι fans του.

Ο τραγουδιστής, δίχως περιστροφές, μιλώντας στην «Espresso» παραδέχεται ότι έφυγε για την ήπειρο των καγκουρό για να λύσει το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε. «Επρεπε να βρω τρόπο για να ζήσω και να βγω από αυτή τη μιζέρια» μας λέει χαρακτηριστικά. «Μου έκαναν μια πρόταση από την Αυστραλία, την οποία είχα επισκεφτεί και στο παρελθόν. Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση -έκανα σαράντα εμφανίσεις στην Ωκεανία- και αποφάσισα να επιστρέψω. Οχι μόνο ψυχαγωγώ τον κόσμο, αλλά παίρνω και καλό μεροκάματο. Αυτό που θέλω να ξέρουν οι φίλοι μου στην Ελλάδα είναι ότι μου λείπουν» μας λέει συγκινημένος ο Περικλής Στεργιανούδης.

Αν όλα πάνε καλά, ο «Πέρι» θα επιστρέψει μετά από δύο μήνες στη χώρα μας, μια και ο επιχειρηματίας ελληνικού κέντρου όπου τραγουδάει του ζήτησε να πάρουν παράταση οι εμφανίσεις του για τουλάχιστον σαράντα μέρες.

[espresso]