Παγκρήτια συγκέντρωση ζημιωθέντων της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ στο Ηράκλειο τη Δευτέρα 3 Μάη

Παγκρήτια συγκέντρωση για το ζήτημα των ζημιωθέντων της Ασπίς Πρόνοια θα γίνει στο Ηράκλειο τη Δευτέρα 3 Μαΐου στις 7.30 το απόγευμα στον κινηματογράφο “Αστόρια”, στην πλατεία Ελευθερίας.
Στη συγκέντρωση καλεί ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια ο οποίος τονίζει: “Ζητούμε λύση εδώ και τώρα από την πολιτεία και καλούμε τους ζημιωθέντες, σε κοινή δράση και εγρήγορση. Μη λείψει κανείς”.


Σε ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Ζημιωθέντων από την “Ασπίς Πρόνοια” αναφέρεται:
“Η μοναδική και πρωτοφανής για τα παγκόσμια οικονομικά χρονικά περίπτωση, ανάκλησης άδειας Ασφαλιστικής εταιρείας Ζωής, ταυτίζεται με την πρωτοφανή και παγκόσμια πρωτότυπη συμπεριφορά πρώην και νυν κυβέρνησης, η οποίες με την ακραία πλημμέλεια και την αδιαφορία στο καθήκον τους, πριν και μετά, για τα τεράστια προβλήματα που δημιουργήθηκαν, σε 1.000.000 άμεσα και έμμεσα ασφαλιζόμενους και τις οικογένειες τους.
Η επί σχεδόν 7 μήνες αδιαφορία και πλήρη απουσία, άμεσα υλοποιήσιμου σχεδίου για την επόμενη μέρα των ασφαλισμένων έχουν δημιουργήσει, τεράστια ανασφάλεια και ακραία προβλήματα τα οποία έχουν γίνει επώδυνα και επικίνδυνα, σε όσους ασφαλισμένους έχουν και προβλήματα υγείας”.

[Χανιώτικα Νέα]

Σύμφωνα με δικες μας πληροφορίες, την τράπεζα ASPIS BANK του ίδιου ομίλου, θα απορροφήσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο