Αναζητείται ο 25χρονος που έβαψε με αίμα σχολική εκδήλωση

Εξακολουθεί να αναζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές Ρεθύμνου ο 25χρονος, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου πυροβόλησε και τραυμάτισε δυο άνδρες, 30 και 25 ετών, σε σχολική εκδήλωση.

Ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση από το νυχτερινό κέντρο που διεξαγόταν η εκδήλωση του Εσπερινού Λυκείου Ρεθύμνου και από τότε η Αστυνομία προσπαθεί να τον εντοπίσει προκειμένου να προχωρήσει στη σύλληψη του.

Από τα πυρά του 25χρονου (συζύγου κοπέλας που φοιτά στο σχολείο), τραυματίστηκαν δυο μαθητές του Εσπερινού Λυκείου. Ένας 30χρονος που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου με τραύμα στη γνάθο και ένας  25χρονος που βρίσκεται στη χειρουργική κλινική με τραύμα στο χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης διαπληκτίστηκε με τον 30χρονο πρόεδρο του 15μελους συμβουλίου και ο 25χρονος επιχείρησε να τους χωρίσει. Πάνω στον καβγά, ο δράστης έβγαλε το όπλο του και η σχολική εκδήλωση βάφτηκε με αίμα.

Ο 25χρονος είναι γνώριμος στις Αστυνομικές Αρχές καθώς το 2006 είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με άνδρες του Λιμενικού Σώματος, ενώ πριν από λίγους μήνες είχε κατηγορηθεί για ζωοκτονία στο χωριό Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου

[rethnea.gr]