Σχέδιο κυβερνητικό συζητείται να πουληθούν 700.000 κατοικίες σε ξένους, για να αποσβέσει το χρέος η χώρα. Απο αυτο σχέδιο αναμένεται να εισπραχθούν 200 δις σε βάθος χρόνου.

Το ανατριχιαστικό αυτο σενάριο ακούσαμε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Πολύζου, στη Νέα Τηλεόραση, απο τον κο Ατσαλάκη οικονομολόγο.

Βέβαια για να έχουμε μια τάξη μεγέθους μόνο στο νομό μας τον καιρό της  “ανάπτυξης”  και της τρελλής ανοικοδόμησης (2002-2007) είχαμε απο 1.200-1.500 νέες κατοικίες το χρόνο και απο αυτες περίπου οι μισες πουλιώταν σε ξένους.

Επομένως, ήταν σχεδιασμένη η ιστορία να πουληθεί η χώρα… καμμιά αμφιβολία. Και δε νομίζω να μην τα καταφέρουν γιατί είναι πεισμωμένοι, οργανωμένοι και ενωμένοι… Σου κάνει ένα νόμο με υπογραφή ΔΝΤ και τελείωσες. Πουλάς και τσι δέτες και τσι πεζούλες και την αμμούτσα και τα λιόφυτα κι ούλα…

Μοναδική μας παρηγοριά οι περιουσίες των Ελλήνων του εξωτερικού που είναι άλλη μια Ελλάδα… έτσι για να λέμε ότι κάναμε κάτι και μεις σαν ράτσα… όσο για μας… στις φάμπρικες της Γερμανίες .. μπλιαχ.. και του Βελγίου τις στοές…

Ο Αδιάκριτος

[youtube width=”550″ height=”350″]http://www.youtube.com/watch?v=9IZNJ7xaPig[/youtube]