Είναι η μικρότερη της παρέας ! Η Μαριάνα Μαλαντζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά η καταγωγή της είναι από την Κεφαλονιά. Στα 16 της χρόνια της έχει ήδη καταφέρει να παίξει σε παιδικές παραστάσεις και να εμφανιστεί σε τηλεοπτικά σήριαλ.

Παίζει πιάνο από τα 6 της και έχει συμμετάσχει στην Χορωδία του Τυπάλδου.

Τα πιο σημαντικά που έχει πετύχει όμως  μέχρι στιγμής θεωρεί πως είναι το βραβείων κριτικών που κέρδισε στο  CONTURSI FESTIVAL στην Ιταλία και η συμμετοχή της στα live του Greek Idol!

Όταν της ζητήσαμε να διαλέξει 2 λέξεις που να την χαρακτηρίζουν μας είπε… δύο :

Χαρούμενη και φιλόδοξη.

 

 

 

Ο 20χρονος Γιώργος Ξυλούρης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ανώγεια της Κρήτης. Το όνομά του είναι «βαρύ σαν ιστορία» μιας και είναι ανιψιός του μεγάλου Νίκου Ξυλούρη.

Δηλώνει δυναμική προσωπικότητα, αισιόδοξη φύση, και άτομο με πολλές φιλοδοξίες. Τραγουδάει επαγγελματικά εδώ και 6 μήνες.

Την τελευταία φορά που ξέσπασε σε γέλια ήταν όταν είδε για πρώτη φορά τον εαυτό του στην τηλεόραση… Για την διασκέδασή του προτιμάει κυρίως μαγαζιά φίλων του, παρόλο που οι φίλοι του φρόντισαν να τον πειράξουν, όταν το σχόλιο που έκαναν για την εμφάνισή του στις οντισιόν ήταν πως ήταν ο χειρότερος!!!

Βέβαια όλα αυτά μπορεί να τα ξεχάσει με ένα ταξιδάκι στις Μπαχάμες, όπου είναι και ο αγαπημένος του προορισμός!!! Μετανιώνει για τους ανθρώπους που έχει πληγώσει, δείχνοντας έτσι πως είναι ένα παιδί με έντονο το αίσθημα της αυτοκριτικής.

 

 

 

Η 24χρονη Ερωφίλη Τζάνου σπούδασε βρεφονηπιοκόμος, εργάζεται όμως από τα 15 της σαν τραγουδίστρια μιας και έχει και μουσικές σπουδές.

Έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη Πάριο και τον Σταμάτη Γονίδη ωστόσο το ρεπερτόριό της είναι ευρύ αφού στις auditions του Greek Idol επέλεξε το τραγούδι «Τράβα Σκανδάλη» που ερμηνεύει η Άλκηστης Πρωτοψάλτη.

Η αδυναμία της Ερωφίλης είναι ο ζεστός καφές, οι ηλιόλουστες μέρες και η θάλασσα.

Αγαπημένη της ατάκα είναι: αν θέλει ο Θεός όλα γίνονται.

 

 

 

 

 

 

Αυθόρμητος, αισιόδοξος, επίμονος είναι 3 από τις λέξεις που τον χαρακτηρίζουν περισσότερο. Θα μπορούσε να βάλει και το «αναποφάσιστος» καθώς όταν τον ρωτήσαμε ποιο είναι το αγαπημένο του χρώμα μας είπε… τρία ! Ο Άρης Πλασκασοβίτης αγαπάει το κόκκινο, το μαύρο και το άσπρο.

Κατάγεται από την Κέρκυρα και έχει στο βιογραφικό του σπουδές στον χορό, το τραγούδι και την φυσικοθεραπεία!Είναι ένας πραγματικός entertainer καθώς δηλώνει ηθοποιός, χορευτής και τραγουδιστής.

Στα 21 του χρόνια έχει ήδη συμμετάσχει σε μιούζικαλ, σήριαλ και μουσικοχορευτικές παραστάσεις και έχει κερδίσει βραβείο σε Πανελλήνιο διαγωνισμό χορού το 2006.

Δηλώνει casual τύπος αλλά κάτι μας λέει πως μπορεί να υποδυθεί και άλλους ρόλους!!ημένη της ατάκα είναι: αν θέλει ο Θεός όλα γίνονται.

 

 

 

Η 23χρονη Μαρία Θεοδότου είναι από την Λεμεσό της Κύπρου.

Ήταν μέλος της Λυρικής Σκηνής Λεμεσού και στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Τραγουδιού του 2005 κέρδισε την πρώτη θέση.

Δηλώνει τελειομανής και κοινωνική, έχει σπουδάσει τεχνολογία τροφίμων, βοηθάει στην οικογενειακή επιχείρηση εκτροφής στρουθοκαμήλων ενώ παράλληλα είναι και ναυαγοσώστρια!