Που θα κάνουν Πάσχα οι επώνυμοι

Άλλοι εντός κι άλλοι εκτός των τειχών θα περάσουν το Πάσχα οι επώνυμοι! Οι περισσότεροι βέβαια θα σουβλίσουν τον οβελία… δουλεύοντας, αν και δεν λείπουν οι «τυχεροί» που ήδη ετοιμάζουν βαλίτσες !

Στην πίστα του «Thalassa» θα πει το «Χριστός Ανέστη» ο Σάκης Ρουβάς, που εκείνη την ημέρα έχει την ονομαστική του εορτή αλλά και της κορούλας του! Τη Μεγάλη Παρασκευή, ο κορυφαίος ποπ σταρ και η Κάτια θα παρακολουθήσουν τον επιτάφιο θρήνο στο μοναστήρι όπου βάφτισαν την μικρή τους, κοντά στο σπίτι τους.

Ανάσταση on stage θα κάνει και η Νατάσα Θεοδωρίδου, που το Μεγάλο Σάββατο ξεκινά στο «Όραμα» της Θεσσαλονίκης. Στην Βόρεια Ελλάδα θα είναι και η Δέσποινα Βανδή, που θα περάσει τις γιορτές με τον Ντέμη και τα παιδιά στην Αλεξανδρούπολη.

Στο σπίτι ή… στον Σάκη θα κάνουν Πάσχα η Ελεονώρα Μελέτη και η Νατάσα Καλογρίδη, που έχουν υποχρεώσεις για το «Dancing With The Stars», ενώ οικογενειακώς στην Κόρινθο, σε φιλικό σπίτι, θα «πεταχτεί» για τον οβελία ο Γιώργος Τσαλίκης που συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Caramela».

Στην Αθήνα θα μείνουν η Ζέτα Μακρυπούλια που έχει θέατρο, ο Νίκος Μουτσινάς που θα κάνει πρόβες, ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία πάντως θα… ταράξει το κοκορέτσι που πέρυσι δεν έφαγε ελέω «Dancing».

Από την Λάρισα στο… Μανχάταν θα «πεταχτούν» ο Αποστόλης Τότσικας και η καλή του, Ρούλα Ρέβη. Εξίσου μακρινό ταξίδι και για την Μαρία Μπακοδήμου, που έχει τελικό προορισμό το Μαϊάμι!

Η ελληνική επαρχία δεν θα μείνει παραπονεμένη από κοσμική κίνηση: στο εξοχικό του στις Μηλιές σκέφτεται να σουβλίσει ο Αντώνης Ρέμος, στον Άγιο Βλάσιο θα βρεθεί η εγκυμονούσα Δέσποινα Καμπούρη με τον αγαπημένο της, ενώ στο εξοχικό τους στην Δροσιά, έξω από την Χαλκίδα, θα τσουγκρίσουν τα κόκκινα αυγά η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Με τον γιό της, Αλέξανδρο, στο εξοχικό της στην Ύδρα θα κάνει Πάσχα η Έλλη Κοκκίνου, που θα πάει και κάπου ρομαντικά με τον Γιώργο Μπόγρη όταν αναλάβει τον μικρό ο μπαμπάς του. Στη Σαντορίνη σκέφτεται να κάνει διακοπές η Άννα Βίσση, ενώ την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λάρισα θα επισκεφθεί για τις ημέρες του Πάσχα ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης.

Μαλεσίνα «ψηφίζει» η Μιμή Ντενίση, Αίγινα ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Σύβοτα η Βάνα Μπάρμπα, Καλαμάτα ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια και ένα χωριό έξω από την Ναύπακτο θα προτιμήσουν ο Γιώργος Λύρας και η εγκυμονούσα Πέγκυ Ζήνα. Τέλος, όπως όλα δείχνουν η “βασίλισσα” της πρωινής ζώνης Ελένη Μενεγάκη θα ταξιδέψει για ακόμη μία φορά στην Άνδρο μαζί με τον αγαπημένο της Ματέο και τα τρία της παιδιά.

newpost