Πενθήμερο αλεξιπτωτισμού στο Μάλεμε

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Ελεύθερης Πτώσης ‘’Skydive Crete” σε συνερ­γασία με την Ελ­ληνική Αεροπορική  Ακαδη­μία, με την ευκαιρία του εορ­τασμού της 69ης Επετείου της Μάχης της Κρήτης, συνδιοργανώνoυν με τη Νομαρχία Χανίων πενθήμερο  αλεξιπτωτισμσύ στο ιστορικό αεροδρόμιο του Μάλεμε, από αύριο εως  και την Κυριακή 23 Μαΐου.

Στο πενθήμερο αυτό θα μπορούν να πραγματοποιή­σουν άλμα ελεύθερης πτώσης όλα τα ενεργά μέλη ή μη του Συλλόγου, καθώς επίσης και ό­ποιος επιθυμεί να κάνει ένα άλμα Τandem πάνω από το ι­στορικό αεροδρόμιο του Μά­λεμε.

Να πούμε για όσους δεν το γνωρίζουν ότι το Τandem είναι το άλμα, το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει   οποιοσδήποτε θέλει να νιώσει την εμπειρία ενός άλματος ελεύθερης πτώσεις έστω και μία φορά, με συνοδεία εκπαιδευτή και φυσικά με απόλυτη ασφάλεια, Εκτελείται  με ειδικό αλεξίπτωτο, το οποίο έχει την ικανότη­τα να μεταφέρει 2 άτομα. Το αλεξίπτωτο φέρεται από τον εκπαιδευτή, ο οποίος αναρτά σε κρίκους τον επιβάτη, αφού πρώτα,του έχει κάνει δεκαλεπτη ενημέρωση.

Οι δραστηριότητες και τις πέντε μέρες θα ξεκινούν το πρωί και θα ολοκληρώνονται με τη δύση του ήλιου.

Για περισσότερες πληροφο­ρίες και προγραμματισμούς αλμάτων στα τηλέφωνα 2821053309, 6932252890 και 6970555425 καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Συλλογου http://www.skydivecrete.gr/