Είναι το γεγονός που εδώ και πολλά χρόνια σχεδίαζαν οι ιθύνοντες της Chillout. Είναι το πρώτο μεγάλο beach party που γίνεται δίπλα στα Χανιά και είναι το πάρτι που θα χαραχτεί στη μνήμη όλων όσων θα βρίσκονται αυτό το καλοκαίρι στον νησί.

Σάββατο 13 Αυγούστου στις 21.00, στην παραλία των Αγίων Αποστόλων(έναντι γηπέδου ποδοσφαίρου) η Chillout με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων διοργανώνει το γεγονός του καλοκαιριού.

Η πανσέληνος θα φωτίσει τον ουρανό, οι ήχοι των καλύτερων local djs (George Dexx, Dj Saint, Revel Scampz, George Pada & Dj Andreas) αλλά και οι ήχοι ενός dj διεθνούς ακτινοβολίας θα γεμίσουν την παραλία και μία σειρά από happenings θα συνοδεύσουν την διασκέδαση όλων όσων θα επιλέξουν το Chania Beach party για τη διασκέδαση τους. Η Chillout παράλληλα θα γιορτάσει τα 300 τεύχη της εφημερίδας με μια σειρά από happenings και όλα αυτά θα καταγραφούν on camera και θα κυκλοφορήσουν σε 9000 συλλεκτικά dvd που θα διανεμηθούν μέσα από την εφημερίδα, δύο εβδομάδες μετά το πάρτι της χρονιάς. Περήφανοι χορηγοί της εκδήλωσης είναι το FAMOUS SNOW GROUSE, η μπύρα SOL και η RED BULL, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι χορηγοί της εκδήλωσης.

creteout