‘Αποχαιρετιστήριο’ Summer Party με τους Minoistas

Οι Minoistas σας καλούν στο ‘αποχαιρετιστήριο’ πάρτυ που διοργανώνουν την Κυριακή 31/7/2011 και ώρα 10 μ.μ. στο Club Forum στο Talos Plaza στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου. Με αυτή την γιορτή επιδιώκουμε να κλείσουμε ευχάριστα αυτήν την 7μηνη περίοδο από την ίδρυσή μας.

Μετά από ένα μικρό διάλλειμα τον μήνα Αύγουστο θα επανέλθουμε για να αναλάβουμε και πάλι δράση τον μήνα Σεπτέμβριο. Η ώρα επιλέχθηκε έτσι ώστε να μπορείτε να έλθετε από νωρίς όσοι θέλετε και με τα παιδιά σας. Η βραδυά θα ντυθεί με disco μουσική και προσφέρεται για να δοκιμάσουμε και τις χορευτικές μας ικανότητες.
Το μουσικό πρόγραμμα θα επιμεληθεί αφιλοκερδώς ο ραδιοφωνικός σταθμός D.R.S. FM 95,3 τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Τιμή εισόδου με ποτό: 6 ευρώ. Στην τιμή αυτή θα υπάρχει και ένα κρύο πιάτο ανά τραπέζι προσφορά του καταστήματος στα μέλη μας. Επίσης θα μοιραστούν αναμνηστικά δώρα από τους Minoistas.

Το πάρτυ των Minoistas στηρίζουν τα καταστήματα Ηρακλείου της FORTHNET, οι εταιρίες IDEAL PRESS και PRINT LAB, το boutique cafe FORUM και ο ραδιοσταθμός D.R.S. FM 95,3 FM.

Σας περιμένουμε όλους

Υ.Γ. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι από χθες λειτουργεί και το ιντερνετικό τηλέφωνο-τηλεφωνητής των minoistas για να ενημερώνει όλους εσάς και με αυτό τον τρόπο, πέραν των άλλων, για τις μελλοντικές μας δράσεις . Το τηλέφωνο είναι το 2818.103.133

[creteout.gr]