Δευτέρα 7 Ιουνίου η 2η Γιορτή μαζικού Αθλητισμού στο Ρέθυμνο

Διοργανώνεται και φέτος μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού που θα παρουσιάσει ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Ρεθύμνου τη Δευτέρα 7 Ιουνίου στις 19.00 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ρεθύμνου και επιχειρεί να προβάλλει και πάλι τη σπουδαιότητα της μαζικής άθλησης στην υγεία και τον τρόπο ζωής των πολιτών.

Η Γιορτή Μαζικού Αθλητισμού επαναλαμβάνεται φέτος από το ΔΑΟΡ και επιχειρεί να παρουσιάσει το έργο που γίνεται στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού, μέσω δημιουργικών παρουσιάσεων που θα λάβουν χώρα στο «Μελίνα Μερκούρη».

Η επιτυχία που είχε η περσινή διοργάνωση, ώθησε τον ΔΑΟΡ να παρουσιάσει και φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα με τη συμμετοχή των προγραμμάτων  ΑΘΛΗΣΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ, ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ), ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ άλλα και παρουσίαση επίδειξης τένις, ενόργανης γυμναστικής, όπως επίσης και χορευτικά αποσπάσματα μοντέρνων και λαϊκών χορών.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν τη Δευτέρα στο «Μελίνα Μερκούρη». Για να γιορτάσουμε την άθληση, τη δημιουργικότητα και τον ολοκληρωμένο τρόπο ζωής !

Rethemnos.gr