Αγώνες ποδηλασίας Μάστερ στην Παλαιόχωρα

Ακόµη µια σηµαντική διοργάνωση θα φιλοξενηθεί φέτος στην Παλαιόχωρα, αφού το διήµερο 12-13 Ιουνίου ο Τάλως/ΑΝΕΚ Lines, σε συνεργασία µε τον ∆ήµο Πελεκάνου και τη Νοµαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, διοργανώνουν το πανελλήνιο πρωτάθληµα ποδηλασίας κατηγορίας µάστερ.

Παράλληλα µε το πρωτάθληµα αυτό, θα διεξαχθούν και αγώνες ανεξαρτήτων, για µαθητές-µαθήτριες ∆ηµοτικών, Γυµνασίων και Λυκείων.

Αύριο έχει οριστεί συνέντευξη Τύπου (1µµ, στο νοµαρχιακό µέγαρο Χανίων), ενώ στόχος των διοργανωτών είναι να έρθουν όσον το δυνατόν περισσότεροι αθλητές, σε µια κατηγορία µε δυναµική και πολυπληθή παρουσία στον ελληνικό χώρο. Όµως απώτερο στόχο τους αποτελεί η προσπάθεια ώστε ο αγώνας αυτός τα επόµενα χρόνια να προσελκύσει το ενδιαφέρον αθλητών απ’ όλο τον κόσµο και να τον συνδυάσουν µε τον αθλητικό τουρισµό.

Όπως αναφέρεται στο πρόγραµµα των αγώνων, το Σάββατο θα γίνει (4µµ) η ατοµική χρονοµέτρηση συνολικής απόστασης 14χλµ και την Κυριακή θα διεξαχθεί η αντοχή (10πµ-80χλµ), ενώ λίγο ενωρίτερα (9.30πµ) προβλέπεται ν’ αρχίσει ο αγώνας για τους µαθητές και τις µαθήτριες της περιοχής.

Να σηµειωθεί ότι µαζί µε την κατηγορία µάστερ θα γίνει και η όπεν, στην οποία µπορούν να τρέξουν ποδηλάτες που δεν ανήκουν σε σύλλογο, ανεξαρτήτου ηλικίας, αρκεί να έχουν κράνος και να έχουν δηλώσει συµµετοχή στο τηλ 2821072555.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι: ΑΝΕΚ Lines, καφέ “Φοίνικας”,
Ποδηλατοδρόµιο, ραδιοφωνικοί χορηγοί οι Χανιά Σπορ FM, Ράδιο Παλαιόχωρα και τηλεοπτικός, η τηλεόραση “Κύδων”.