Τα βραβεία Mad είναι γεγονός…

Mad Video Music Awards, το μεγαλύτερο εγχώριο μουσικό γεγονός της χρονιάς πλησιάζει. Η μεγάλη βραδιά για φέτος επιλέχτηκε να είναι η Δευτέρα 14 Ιουνίου (αύριο), όπου θα πραγματοποιηθεί για 7η συνεχόμενη χρονιά η απονομή των μουσικών βραβείων. Τα μοναδικά Ελληνικά μουσικά βραβεία, στα οποία η ψήφος ανήκει αποκλειστικά και μόνο στο κοινό. Για πρώτη φορά φέτος, τα βραβεία θα γίνουν στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do, ενώ παρουσιάστης, για άλλη μια χρονιά θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς.

Στην σημαντικότερη κατηγορία της βραδιας, αυτή του Καλλιτέχνη της Χρονιάς, υποψήφιοι είναι οι : Onirama, Professional Sinnerz, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς και Μύρωνας Στρατής, με την Έλενα και το Σάκη να συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες για τη νίκη. Ακόμη, τι και αν είχε ακουστεί πως οι δύο τραγουδιστές θα εμφανιστούν μαζί στη σκηνή, σε ένα ντουέτο έκπληξη, σύμφωνα με πληροφορίες κάτι τέτοιο άνηκε απλά και μόνο στη σφαίρα φαντασίας κάποιων. Στη σκηνή, πέρα από τον Ρουβά και την Παπαρίζου, θα ανεβούν ο Κώστας Μαρτάκης, η Δέσποινα Βανδή, οι Οnirama, η Inna, η Καλομοίρα μαζί με τον Fatman Scoop,οι Professional Sinnerz, οι Stavento, ο Rous, o Mιχάλης Χατζηγιάννης και πολλοί άλλοι.
Συγκεκριμένα 51 καλλιτέχνες (μαζί με τους παρουσιαστές των βραβείων στις διάφορες κατηγορίες) θα περάσουν συνολικά από τη σκηνή των MAD VMA, αναφέρει η επίσημη σελίδα των βραβείων.
Το Mad VMA θα μεταδωθούν σε μαγνητοσκόπηση απο τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha λίγες μέρες μετά

[tvnea]