Λογοκρισία στο Παλιοχωρίτικο καραναβάλι…

Το θέμα του βασιλιά Καρνάβαλου στο Παλαιοχωρίτικο Καρναβάλι ήταν: “Η Μέρκελ να κρατά στο χέρι την τον Παπανδρέου σα μαριονέτα” Την τελευταία στιγμή και ύστερα από πιέσεις των αντιδημάρχων και μελών της καρνιβαλικής επιτροπής του Δήμου Καντάνου – Σελίνου, αναγκάστηκαν οι καλλιτέχνες – κατασκευαστές του άρματος να κρύψουν το πρόσωπο του Παπανδρέου!!!! 
Σύμφωνα με τον Β.Κουκουβιτάκη, αντιδήμαρχο για θέματα πολιτισμού:  «Μπήκε θέμα από πολίτες της Παλαιόχωρας αλλά και από Γερμανούς που ζούν στην περιοχή.Το δεύτερο ξεπεράστηκε,το πρώτο όχι,καθώς παρέπεμπε σε ξεκάθαρη πολιτική θέση,όχι δεξιά,αλλά άκροδεξιά! Η δική μου παρέμβαση ήταν μαζί με τον Παπανδρέου να μπούν και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί που ψήφισαν το μνημόνιο. Η καρναβαλική επιτροπή αποφάσισε να μπεί τελικά στο πρόσωπο του Παπανδρέου ένα μαντίλι. Αυτό ήταν απόφαση της καρναβαλικής επιτροπής και όχι του Δήμου ή δικιά μου»
Ποιους πολίτες ενόχλησε πραγματικά η μαριονέτα?Όταν  όλη η Ελλάδα μοιάζει με μαριονέτα στα χέρια των οικονομικών “σωτήρων”-δολοφόνων?Αναρωτιέμαι….
 Όταν σε διαδηλώσεις στο Βερολίνο,ο Παπανδρέου φαίνεται σαν μαριονέτα. στην Ελλάδα,την περίοδο του καρναβαλιού-μία σατυρική περίοδος-ποιούς ενόχλησε το άρμα της Παλαιόχωρας?
[Πολίτης των Χανίων]