Π. Καμμένος: “Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας”

Στο λιμάνι του Ηρακλείου, στην πλατεία 18 Άγγλων, παρουσία πλήθους κόσμου η ανοιχτή ομιλία του Π. Καμμένου – Αφιέρωσε την ομιλία στην μητέρα των 9 παιδιών στο Ηράκλειο όπου η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα.

Ανοιχτή ομιλία στο Ηράκλειο πραγματοποίησε, χθες βράδυ, ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία 18 Άγγλων απέναντι από τον Κούλε.

Ο πρόεδρος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” εμφανίστηκε έτοιμος, όπως είπε, να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ενώ τόνισε με νόημα ότι “τα πιστόλια κάτω από το τραπέζι και αυτά στον κρόταφο δεν θα μας πτοήσουν”

Η κινητοποίηση που υπήρξε ήταν πολύ μεγάλη και απέδωσε καρπούς, ενώ στο Ηράκλειο βρέθηκαν υποστηρικτές του Πάνου Καμμένου απ’ όλη την Κρήτη.

Αρκετά μεγάλη είναι η δυναμική που έχει αναπτύξει το κόμμα σε όλο το νησί, ενώ εντονότατη ήταν και η κινητικότητα του στη Μεσαρά, όπου το ρεύμα Καμμένου αυξάνεται συνεχώς.

Ο κ. Καμμένος αφιέρωσε την ομιλία του στη Χρυσή Λιανδράκη, τη μητέρα με τα 9 παιδιά όπου προχθες η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα για ανεξόφλητους λογαριασμούς, τονίζοντας ότι “Δεν θα κάμψουν το ηθικό μας, δεν θα μας νικήσουν”!