ΣΥΡΙΖΑ: Κλιμακώνουν τον εκφοβισμό και τον εκβιασμό

ΣΥΡΙΖΑ: Κλιμακώνουν τον εκφοβισμό και τον εκβιασμόΑπόπειρα εκφοβισμού και εκβιασμού των πολιτών καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ,δείχνοντας ως υπεύθυνους της πράξεις αυτής «τις πολιτικές και οικονομικές δυνάμεις του κατεστημένου».

 

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, οι δυνάμεις αυτές θα συνεχίσουν να προκαλούν με φήμες το κλίμα ανασφάλειας το Σαββατοκύριακο και καλεί τους πολίτες να ακυρώσουν στην πράξη τα σχέδιά τους.

«Οι πολίτες έχουν εμπειρία, είναι υποψιασμένοι και δεν θα γίνουν θύματα τηςπροπαγάνδας τους», υποστηρίζει η Κουμουνδούρου, που ζητά από τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες και να θέσουν «τέλος στα μνημόνια και στο πολιτικό σύστημα που τους μαυρίζει τη ζωή, που οδήγησε στην κοινωνική χρεοκοπία».

Απορρίπτοντας τα περί ακυβερνησίας προσθέτει πως «η αδυναμία της πολιτικής πρότασης τουδικομματισμού δεν σημαίνει ακυβερνησία αλλά αντίθετα μια δυνατότητα εναλλακτικής λύσης με κυβέρνηση της αριστεράς».

«Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να ακυρώσουν στην πράξη τα εκβιαστικά διλήμματα … Η λύση υπάρχει και είναι αριστερά», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Newsbomb