Ξαναμετρούν όλα τα άκυρα οι Οικολόγοι Πράσινοι που με 2,93% μένουν εκτός Βουλής!

Την επανακαταμέτρηση των άκυρων ψηφοδελτίων σε όλη την επικράτεια, καθώς για 0,07% ή λίγες ψήφους, χάνουν την είσοδο στη Βουλή, ανακοίνωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Εκφράζουν την ικανοποίηση των δυνάμεών τους για την άνοδό τους κατά 15% και την υπερψήφισή τους από 185.242 εκλογείς (στο 99,89%) που η βούλησή τους δεν θα εκπροσωπηθεί.
Η επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας, Ιωάννα Κοντούλη, δήλωσε:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες που συμπορεύτηκαν μαζί μας όλο αυτό το διάστημα, μας τίμησαν με την ψήφο τους και αύξησαν τα ποσοστά μας κατά 15%.

Έχουμε σκοπό να ελέγξουμε τα άκυρα για να διαπιστώσουμε πραγματικά ότι το ποσοστό μας είναι αυτό γιατί για λίγες ψήφους δεν μπήκαμε στη Βουλή.

Παράλληλα τους διαβεβαιώνουμε ότι εμείς θα είμαστε παρόντες έχουμε ρόλο και λόγο όχι μόνο εντός Βουλής που όπως είπαμε δεν έγινε κατορθωτό, προς το παρόν, αλλά και εκτός Βουλής και γι’ αυτό ακριβώς τους καλούμε την Τετάρτη στις 7 μ.μ. σε ανοιχτή συνέλευση στο Πράσινο Καφενείο στα γραφεία μας (πλ. Ελευθερίας 14) έτσι ώστε να σχεδιάσουμε την πορείας από εδώ και μπρος γιατί το πολιτικό σκηνικό παραμένει ρευστό, οι απειλές μεγάλες και πρέπει να ‘μαστε ενεργοί και παρόντες.

Δε ζητούσαμε μόνο ψήφο, ζητούσαμε και την συμπόρευσή τους και την ενεργοποίησή τους για τις επόμενες μέρες».