Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

18/7/2010

Ώρα – Δεν έχει ανακοινωθεί από τους οργανωτές

Είσοδος – ελεύθερη

Το πρώτο φεστιβάλ δημιουργίας και έκφρασης που οργανώνεται από εφήβους στην πόλη των  Χανίων από την εποχή των μαθητικών εβδομάδων. Είναι μια προσπάθεια που συνδυάζει όλες τις  μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης που μπορεί να χρησιμοποιεί ένας μαθητής, αλλά και μια γιορτή για  όσους βρεθούν στους χώρους που εξελίσσεται.

Όνειρό μας είναι να δούμε τους νέους του τόπου μας, σιγά σιγά να απομακρύνονται από την  προχειρότητα, τους σύγχρονους συμβιβασμούς και την προσφερόμενη βλακεία, και με τον καιρό να  ανακαλύπτουν τη δύναμη της προσωπικότητας τους και τη μοναδικότητα που κρύβουν καλά μέσα  τους, μέσω της δημιουργίας.

Είμαστε απλά μαθητές(και μερικοί φοιτητές πλέον) και δε μας αρέσουν οι σοβαροφάνειες. Είμαστε  αυτοί που είμαστε και φερόμαστε σύμφωνα με την ηλικία μας. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτό το  φεστιβάλ το απολαμβάνουμε, είναι ο κόπος μας και σαφώς η διασκέδασή μας, γιατί αν δεν  περνούσαμε καλά δεν θα το κάναμε!

Προσπαθούμε, επίσης, να αποδείξουμε ότι αν το θέλουμε, ως μαθητική νεολαία, μπορούμε να  καταφέρουμε πολλά! Ελπίζουμε και άλλοι να δραστηριοποιηθούν μαζί μας, δηλαδή να κάνουν απλά  αυτό που αγαπούν και να προσπαθούν για να το πετύχουν. Με λίγα λόγια είμαστε η προσωποποίηση  του στόχου του “twofestival”.

Ευχαριστούμε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν και ενδιαφέρονται για την προσπάθεια μας ή μας  βοηθάνε. Σημαίνει πολλά για εμάς…

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που εντάσσονται στο TwoFestival θα ανακοινωθεί σύντομα από τους οργανωτές