Βράβευση Γερμανών για την επί σειρά ετών προτίμηση τους στην Κρήτη

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση έλαβε χώρα στη Χερσόνησο της Κρήτης, με τον δήμαρχο να βραβεύει έξι Γερμανούς πολίτες για την επί σειρά ετών προτίμηση που έχουν δείξει στη συγκεκριμένη περιοχή ως τόπο των διακοπών τους.

Πρόκειται για δύο ζευγάρια και δύο αδερφές, οι οποίοι, όπως δήλωσαν, θεωρούν το νησί δεύτερη πατρίδα τους, τρέφοντας μεγάλη αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους. Τόνισαν, επίσης, ότι αποτελεί μεγάλη τιμή γι’ αυτούς η βράβευση από το δήμο και επεσήμαναν ότι είναι αντίθετοι στα όσα γράφονται στο εξωτερικό κατά της Ελλάδας.

Ένας μάλιστα από τους Γερμανούς επισκέπτες, αποκάλυψε ότι προτίθεται να απευθυνθεί στην Επιτροπή Αναφορών του γερμανικού κοινοβουλίου και σε εφημερίδες με επιστολές, προκειμένου να σταματήσουν τα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα για τη χώρα μας.

Ο δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης, από την πλευρά του, χαρακτήρισε μεγάλη τιμή την προτίμηση που δείχνουν τόσα χρόνια στο μέρος, δήλωσε ευγνώμων, επισημαίνοντας τους στενούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί πλέον μεταξύ των δύο πλευρών.

[flashnews.gr]