Το Σάββατο το 13ο ανταλλακτικό παζάρι στα Χανιά

 Το 13ο ανταλλακτικό παζάρι του Δικτύου Ανταλλαγών Χανίων θα γίνει το Σάββατο 30 Ιουνίου 18:00 με 21:00 μ.μ, στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, κατά την πρώτη μέρα διεξαγωγής του 7ου αντιρατσιστικού φεστιβάλ που θα γίνει και φέτος στην πόλη μας.

Όπως αναφέρουν μέλη του δικτύου “Δεν θα μπορούσε η συλλογικότητά μας που πρεσβεύει την αλληλεγγύη, τη συμπαράσταση στο συνάνθρωπο να μην μετέχει σ’ αυτή τη γιορτινή συνάντηση ιδιαίτερα αυτές τις μέρες που οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες περιορίζουν τις προοπτικές μας”. ενώ καλούν τους Χανιώτες να είναι “Αλληλέγγυοι, αισιόδοξοι, ανθρώπινοι και κυρίως ζωντανοί. Ελάτε να ανταλλάξουμε, να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να θαυμάσουμε, να συζητήσουμε, όπως σε κάθε ανταλλακτικό παζάρι.
Κατά τη διάρκειά του διήμερου αντιρατσιστικού φεστιβάλ θα λειτούργει περίπτερο ενημέρωσης για το Δίκτυο Ανταλλαγών και τις δράσεις του”.
και την ίδια ώρα επισημαίνουν ότι
“Η επιθυμία μας για ενεργή αλληλέγγυα δράση έχει βρει πρόσφορο έδαφος στη Χανιώτικη κοινωνία. Προχωράμε αισιόδοξα γιατί πιστεύουμε ότι αξίζει η ανθρωπιά να είναι το κυρίαρχο στοιχείο στη ζωή μας. 
Ο στόχος μας βρίσκει αποδέκτες. Ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας επιβιώνουν ανταλλάσοντας ο καθένας αυτό που έχει, προϊόν ή υπηρεσία. Είναι ένας νέος τρόπος επιβίωσης, μια καινούρια φιλοσοφία όχι μόνο για τον τρόπο κατανάλωσης αλλά και για τον τρόπο ζωής.
Κανένας δεν μπορεί να γίνει πλουσιότερος ή φτωχότερος μέσα στο δίκτυο”.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.diktyoantallagonxanion.gr