Ένα αληθινό αστέρι της μουσικής επιστρέφει στην Ελλάδα για μία ακόμα συγκλονιστική συναυλία

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012 ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Τεχνόπολις Ανοιχτό Θέατρο

Η πανέμορφη Γαλλίδα που μάγεψε το κοινό με τις δύο sold out εμφανίσεις τον χειμώνα στο gazArte, επιστρέφει στην Ελλάδα και εμφανίζεται στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ, στις 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, στο πλαίσιο μιας μικρής περιοδείας που θα περιλαμβάνει στάσεις σε 4 ακόμα πόλεις.

Μπορεί το “You will never know” να την έκανε διάσημη σε μια νύχτα αλλά η Imany δεν είναι μόνο αυτό. Τόσο όμορφη ώστε να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της. Τόσο ρυθμική, ώστε να σε παρασύρει με το χορό της σε ένα ατέρμονο λίκνισμα (κι αυτό είναι κάτι που δεν το περιμένεις). Τόσο σίγουρη πάνω στη σκηνή αφού πλαισιώνεται από μία δυνατή παρέα μουσικών που τα δίνουν όλα παίζοντας με πάθος και κέφι. Αλλά και τόσο επικοινωνιακή, μοιάζει να γίνεται φίλη με όλους όσοι έχουν έρθει να την δουν, τους αφηγείται ιστορίες και «συνωμοτεί» μαζί τους για πολλές ώρες μουσικής… Η Imany με την μπάσα και αισθησιακή φωνή να απογειώνει με την ερμηνεία της τα τραγούδια από το μοναδικό άλμπουμ της, το soul – folk «Shape of a Broken Heart».

Υποδεχτείτε την Imany στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ στις 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, στο “Τεχνόπολις” ζωντανά, για μία ακόμα συγκλονιστική εμφάνιση. You will never know..για όσους την είδαν και για όσους δεν πρόλαβαν να την δουν αξίζει να γνωρίσουν από κοντά ένα αληθινό αστέρι την στιγμή που γεννιέται!

“Τώρα, λοιπόν που την είδαμε live, μπορώ να το πω: Δικαίως. Η Imany, η πανέμορφη Γαλλίδα τραγουδίστρια με τη μεγάλη επιτυχία του ενός -προς το παρόν- τραγουδιού, του «You Will Never Know», ήρθε για να μείνει. Αξίζει. Ήταν καταπληκτική. Είδαμε, μία από τις καλύτερες συναυλίες της χρονιάς. Ξεσήκωσε όλο το club, το κέρδισε το κοινό εύκολα, πρώτη φορά είδα το Gazarte όλο όρθιο στο τέλος, να χορεύει και να τραγουδάει… Η Imany ήταν αστέρι!” www.e-tetradio.gr

Also check:

Home


http://www.facebook.com/imanymusic

http://www.youtube.com/watch?v=AIcAr–Cm34


Info
31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
«Τεχνόπολις» ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ώρα έναρξης: 20.30
Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση: 18 € | Ταμείο: 22 €

Σημεία προπώλησης
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ
ΧΑΝΙΑ – ΡΕΘΥΜΝΟ
PROBANK